H Κίνα λέει πως στα νοσοκομεία της Γουχάν δεν υπάρχει κανένας ασθενής με κορωνοϊό

H Κίνα λέει πως στα νοσοκομεία της Γουχάν δεν υπάρχει κανένας ασθενής με κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Η κινεζική πόλη Γουχάν, όπου εκτιμάται πως ξεκίνησε η παγκόσμια πανδημία κορωνοϊού, υποστηρίζει πως δεν έχει πλέον κρούσματα που να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της, δήλωσε αξιωματούχος υγείας στους δημοσιογράφους την Κυριακή.

«Τα τελευταία νέα είναι ότι μέχρι τις 26 Απριλίου, ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό στη Γουχάν ήταν μηδενικός, χάρη στις κοινές προσπάθειες της Γουχάν και του ιατρικού προσωπικού από όλη τη χώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας  σε ενημέρωση.

Η πόλη είχε αναφέρει 46.452 κρούσματα που αντιστοιχούν στο 56% του εθνικού συνόλου Κατέγραψε 3.869 θανάτους, δηλαδή το 84% του συνόλου θανάτων της Κίνας. 

Oι ανακοινώσεις της Κίνας για το επίκεντρο της πανδημίας έρχονται σχεδόν τρεις μήνες αφότου αναφέρθηκε ο πρώτος θάνατος και ενώ χθες οι αρχές είπαν πως έχουν περάσει 10 συνεχόμενες μέρες χωρίς θανάτους.

Mε πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ LA GUARDIA

Διεθνή / Σύγκρουση αεροσκάφους στη Νέα Υόρκη: «Λες και κόπηκε στα δύο» – Ξεκίνησαν οι έρευνες

Δύο πιλότοι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν η πτήση AC8646 της Air Canada συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα στον διάδρομο του LaGuardia, αφήνοντας επιβάτες και αυτόπτες μάρτυρες σοκαρισμένους και εγκλωβισμένους για ώρες
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Πάνω από τα 100 δολάρια ξανά το πετρέλαιο με φόντο τη σύγχυση στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει λόγο για «παραγωγικές» συνομιλίες με την Τεχεράνη, η ιρανική πλευρά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε επικοινωνία με την Ουάσιγκτον
THE LIFO TEAM