Γυναίκα σκότωσε και έφαγε το χάμστερ της κόρης της- Της επιβλήθηκε ένας χρόνος ποινή φυλάκισης

Γυναίκα σκότωσε και έφαγε το χάμστερ της κόρης της- 12 μήνες ποινή φυλάκισης Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επιβλήθηκε σε μία γυναίκα στην Βρετανία που κατηγορείται ότι έκοψε και έφαγε το χάμστερ της κόρης της.

Η πράξη της 39χρονης Έμα Πάρκερ χαρακτηρίστηκε από τον δικαστή ως «απεχθής».

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Facebook τον Μάιο του 2022 δείχνουν την Πάρκερ να σκοτώνει το κατοικίδιο της κόρης της, τον Mr. Nibbles, ενώ στο βάθος ακούγονται γέλια.

«Τα δύο βίντεο που εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την κατηγορούμενη με ένα χάμστερ στο χέρι», είπε ο εισαγγελέας Γκόρντον Χολτ στο δικαστήριο στο Λίνκολνσαϊρ της Βρετανίας, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

«Η κατηγορούμενη κρατά το χάμστερ στο ένα χέρι και ένα μαχαίρι στο άλλο χέρι», συνέχισε. «Παίρνει το μαχαίρι και το μπήγει στο χάμστερ από τη μία πλευρά ως την άλλη. Στο βάθος ακούγεται κάποιος να γελάει και να λέει "Είσαι ένα άρρωστο κάθαρμα», ισχυρίστηκε ο Χολτ.

Η 39χρονη ομολόγησε ότι σκότωσε και έφαγε το χάμστερ αλλά ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι το βοήθησε να πεθάνει αφού το είχε δαγκώσει πρώτα ένα από τα σκυλιά της.

Ο δικαστής Τζέιμς Χάουζ είπε ότι η Πάρκερ ότι έκοψε το χάμστερ στη μέση όσο ήταν ακόμα ζωντανό προτού «φάει τα κομμάτια  τεμαχισμένου χάμστερ».

Είπε ότι ήταν «αποκρουστικό» το γεγονός ότι ασκήθηκε βία σε ένα ανυπεράσπιστο ζώο.

Μια κτηνίατρος κατέθεσε ότι παρακολούθησε το βίντεο και δεν είχε ακούσει ποτέ στα 27 χρόνια της καριέρας της ένα χάμστερ να τσιρίζει όπως εκείνο.

Μόλις τα βίντεο ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας χρήστης κατήγγειλε το περιστατικό στη φιλανθρωπική οργάνωση RSPC, η οποία με τη σειρά της οδηγήθηκε στις αρχές, που ξεκίνησαν την έρευνα.

Το δικαστήριο είπε ότι η Πάρκερ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ενώ εκείνη αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα των ανθρώπων που τράβηξαν το βίντεο, εξηγώντας ότι «Δεν είναι ωραίοι άνθρωποι».

Η δικαστής της επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και της απαγόρευσε να έχει κατοικίδιο για 15 χρόνια.

Με πληροφορίες της NewYorkPost

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιράν λέει ότι οι ΗΠΑ δεν είναι έτοιμες για «ισότιμες και δίκαιες» συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα

Διεθνή / Το Ιράν λέει ότι οι ΗΠΑ δεν είναι έτοιμες για «ισότιμες και δίκαιες» συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα

«Η Τεχεράνη είναι πρόθυμη να ξεκινήσει ξανά τις συνομιλίες με την Ουάσινγκτον, αρκεί να αντιμετωπιστεί με "αξιοπρέπεια και σεβασμό"», δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM
Το Ιράν ξεκινά τεχνητή σπορά νεφών για να προκαλέσει βροχή εν μέσω ιστορικής ξηρασίας

Διεθνή / Το Ιράν ξεκίνησε σπορά νεφών για να προκαλέσει βροχή εν μέσω ιστορικής ξηρασίας

Η σπορά νεφών περιλαμβάνει την έγχυση χημικών αλάτων, μέσα στα σύννεφα μέσω αεροσκαφών ή από γεννήτριες στο έδαφος. Έτσι ο υδρατμός μπορεί να συμπυκνωθεί ευκολότερα και να μετατραπεί σε βροχή
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ και αραβικά κράτη βλέπουν «πορεία προς παλαιστινιακό κράτος» - Ο Νετανιάχου λέει «ποτέ»

Διεθνή / ΗΠΑ και αραβικά κράτη βλέπουν «πορεία προς παλαιστινιακό κράτος» - Ο Νετανιάχου λέει «ποτέ»

Το Συμβούλιο Ασφαλείας ψηφίζει σχέδιο που προβλέπει μεταβατική διοίκηση στη Γάζα και ανοίγει τον δρόμο, υπό προϋποθέσεις, για μελλοντική παλαιστινιακή κρατική υπόσταση
LIFO NEWSROOM
Κίνα–Ιαπωνία: Νέα κλιμάκωση μετά την κινεζική περιπολία γύρω από διαφιλονικούμενα νησιά

Διεθνή / Κίνα–Ιαπωνία: Νέα κλιμάκωση μετά την κινεζική περιπολία γύρω από διαφιλονικούμενα νησιά

Οι δηλώσεις της νέας πρωθυπουργού Σαναέ Τακαΐτσι για το ενδεχόμενο ιαπωνικής εμπλοκής σε μια πιθανή κινεζική επίθεση κατά της Ταϊβάν έχουν κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή
LIFO NEWSROOM
Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πεζοναυτών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αϊτή

Διεθνή / Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πεζοναυτών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αϊτή

Η επίθεση έρχεται σε μια περίοδο όπου περίπου το 90% της πρωτεύουσας βρίσκεται υπό τον έλεγχο ενόπλων ομάδων, οι οποίες επιβάλλουν «τέλη προστασίας», λεηλατούν και συγκρούονται για τον έλεγχο περιοχών
LIFO NEWSROOM
«Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Διεθνή / «Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Ζώντας σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε νοσοκομεία, οι γυναίκες νομάδες συχνά αναγκάζονται να γεννούν μόνες τους κατά τις μεγάλες εποχικές μετακινήσεις των ποιμενικών ομάδων τους, με αποτέλεσμα πολλές να χάνουν τη ζωή τους στη διαδρομή.
LIFO NEWSROOM