Γυναίκα έκανε μήνυση στη Νίκι Μινάζ και τον Κένεθ Πίτι - Η υπόθεση βιασμού και η απόπειρα δωροδοκίας

Γυναίκα έκανε μήνυση στη Νίκι Μινάζ και τον Κένεθ Πίτι- Είχε προσπαθήσει να την βιάσει Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά της Νίκι Μινάζ και του συζύγου της τραγουδίστριας Κένεθ Πέτι.

Ο Πέτι είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού εναντίον της γυναίκας το 1994. Η 43χρονη κατέθεσε εκ νέου μήνυση, υποστηρίζοντας πως το ζευγάρι την παρενόχλησε προσπαθώντας να την πείσει να ανακαλέσει τις κατηγορίες. 

Ο Κένεθ Πέτι εξέτισε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών μετά την παραδοχή της ενοχής του για απόπειρα βιασμού, όταν το θύμα του ήταν ακόμα στην εφηβεία. Πέρυσι συνελήφθη επειδή αμέλησε να παρουσιαστεί στην αρμόδια υπηρεσία και να καταγραφεί στα μητρώα δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων.  

Στη μήνυση, η γυναίκα καταθέτει μεταξύ άλλων, πως η Νίκι Μινάζ τής πρόσφερε 500.000 δολάρια μέσω μεσάζοντα για να ανακαλέσει τις κατηγορίες εναντίον του συζύγου της. Επιπλέον αποκαλύπτει πως, λίγο μετά την περσινή σύλληψη του Πέτι, ο μεσάζοντας έδωσε στη Μινάζ το τηλέφωνο της γυναίκας. 

Η διάσημη ράπερ φέρεται να της τηλεφώνησε και να της πρόσφερε να καλύψει τα αεροπορικά έξοδα της ίδιας και της οικογένειάς της στο Λος Άντζελες αν μπορούσε να την «βοηθήσει», ωστόσο αρνήθηκε την προσφορά. Η 43χρονη ισχυρίζεται επίσης πως απέρριψε την προσφορά της Νίκι Μινάζ να αναθέσει στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων μια ανακοίνωση ανάκλησης των κατηγοριών. 

Σύμφωνα με τη μήνυση, η γυναίκα φέρεται να είπε στη Μινάζ: «Θέλω να ξέρεις, ως γυναίκα προς γυναίκα, πως αυτό συνέβη». Επιπλέον, σημειώνει ότι λίγες ημέρες μετά την απόρριψη της προσφοράς, η ίδια με την οικογένειά της δέχθηκαν «έναν κατακλυσμό παρενοχλητικών τηλεφωνημάτων και ανεπιθύμητων επισκέψεων». 

Η γυναίκα είπε ότι δεν έχει καταφέρει να εργαστεί από τον Μάιο του 2020 «λόγω κατάθλιψης, παρανοϊκών σκέψεων, συνεχών μετακομίσεων, παρενόχλησης και απειλών» από το διάσημο ζευγάρι και συνεργάτες του, προσθέτοντας ότι ζει συνεχώς κρυμμένη επειδή φοβάται αντίποινα.  

Μέχρι στιγμής, η Νίκι Μινάζ δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο αναφορικά με τις κατηγορίες. Η διάσημη ράπερ ξεκίνησε να βγαίνει με τον Κένεθ Πίτι το 2018 και ένα χρόνο αργότερα ανακοίνωσαν τον γάμο τους. Απέκτησαν έναν γιο 11 μηνών. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς οι Ιρανοί παρακάμπτουν τους περιορισμούς στο διαδίκτυο για να επικοινωνήσουν με το εξωτερικό

Καθώς οι περιορισμοί στο διαδίκτυο και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες εντείνονται στο Ιράν λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, πολλοί Ιρανοί αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους στο εξωτερικό
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / Ιράν: «Δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να συνομιλήσουμε με τους Αμερικανούς»

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο CBS News ξεκαθάρισε πως - παρά τους ισχυρισμούς του Τραμπ - το Ιράν δεν έχει ζητήσει ούτε κατάπαυση πυρός ούτε κάποια διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει την πιο ενεργή συμμετοχή του στον πόλεμο

Ο Βρετανός υπουργός Ενέργειας Εντ Μίλιμπαντ αποκάλυψε ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης εξετάζουν όλες τις επιλογές που έχει Ηνωμένο Βασίλειο να βοηθήσει στην επαναλειτουργία της ζωτικής σημασίας πλωτής οδού
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΚΟ ΜΠΛΕ ΠΟΛΗ

Διεθνή / Γιατί «η πιο μπλε πόλη του κόσμου» είναι μπλε; - Το μυστήριο με το Chefchaouen στο Μαρόκο

Τα πιθανά σενάρια για το μπλε χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους, στις σκάλες, στις πόρτες, στις καμάρες και στα πλακόστρωτα μιας από τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές του Μαρόκου
THE LIFO TEAM