KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Γυναίκα έκανε μήνυση στη Νίκι Μινάζ και τον Κένεθ Πίτι - Η υπόθεση βιασμού και η απόπειρα δωροδοκίας

Γυναίκα έκανε μήνυση στη Νίκι Μινάζ και τον Κένεθ Πίτι- Είχε προσπαθήσει να την βιάσει Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά της Νίκι Μινάζ και του συζύγου της τραγουδίστριας Κένεθ Πέτι.

Ο Πέτι είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού εναντίον της γυναίκας το 1994. Η 43χρονη κατέθεσε εκ νέου μήνυση, υποστηρίζοντας πως το ζευγάρι την παρενόχλησε προσπαθώντας να την πείσει να ανακαλέσει τις κατηγορίες. 

Ο Κένεθ Πέτι εξέτισε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών μετά την παραδοχή της ενοχής του για απόπειρα βιασμού, όταν το θύμα του ήταν ακόμα στην εφηβεία. Πέρυσι συνελήφθη επειδή αμέλησε να παρουσιαστεί στην αρμόδια υπηρεσία και να καταγραφεί στα μητρώα δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων.  

Στη μήνυση, η γυναίκα καταθέτει μεταξύ άλλων, πως η Νίκι Μινάζ τής πρόσφερε 500.000 δολάρια μέσω μεσάζοντα για να ανακαλέσει τις κατηγορίες εναντίον του συζύγου της. Επιπλέον αποκαλύπτει πως, λίγο μετά την περσινή σύλληψη του Πέτι, ο μεσάζοντας έδωσε στη Μινάζ το τηλέφωνο της γυναίκας. 

Η διάσημη ράπερ φέρεται να της τηλεφώνησε και να της πρόσφερε να καλύψει τα αεροπορικά έξοδα της ίδιας και της οικογένειάς της στο Λος Άντζελες αν μπορούσε να την «βοηθήσει», ωστόσο αρνήθηκε την προσφορά. Η 43χρονη ισχυρίζεται επίσης πως απέρριψε την προσφορά της Νίκι Μινάζ να αναθέσει στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων μια ανακοίνωση ανάκλησης των κατηγοριών. 

Σύμφωνα με τη μήνυση, η γυναίκα φέρεται να είπε στη Μινάζ: «Θέλω να ξέρεις, ως γυναίκα προς γυναίκα, πως αυτό συνέβη». Επιπλέον, σημειώνει ότι λίγες ημέρες μετά την απόρριψη της προσφοράς, η ίδια με την οικογένειά της δέχθηκαν «έναν κατακλυσμό παρενοχλητικών τηλεφωνημάτων και ανεπιθύμητων επισκέψεων». 

Η γυναίκα είπε ότι δεν έχει καταφέρει να εργαστεί από τον Μάιο του 2020 «λόγω κατάθλιψης, παρανοϊκών σκέψεων, συνεχών μετακομίσεων, παρενόχλησης και απειλών» από το διάσημο ζευγάρι και συνεργάτες του, προσθέτοντας ότι ζει συνεχώς κρυμμένη επειδή φοβάται αντίποινα.  

Μέχρι στιγμής, η Νίκι Μινάζ δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο αναφορικά με τις κατηγορίες. Η διάσημη ράπερ ξεκίνησε να βγαίνει με τον Κένεθ Πίτι το 2018 και ένα χρόνο αργότερα ανακοίνωσαν τον γάμο τους. Απέκτησαν έναν γιο 11 μηνών. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΙΣΡΑΗΛ ΜΚΟ

Διεθνή / Το Ισραήλ απαγορεύει την πρόσβαση 37 ΜΚΟ στη Γάζα

«Οι οργανώσεις που δεν σεβάστηκαν τους κανόνες που αφορούν την ασφάλεια και τη διαφάνεια θα δουν τις άδειές τους να αναστέλλονται», αναφέρει το ισραηλινό υπουργείο Διασποράς και Καταπολέμησης του Αντισημιτισμού
THE LIFO TEAM
 ΣΑΝΑΕ ΤΑΚΑΙΤΣΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Διεθνή / Ιαπωνία: Με την πρωθυπουργό μπροστά, οι βουλεύτριες καταγγέλουν ανισότητα στις τουαλέτες 

Σύμφωνα με το αίτημα, κοντά στην κεντρική αίθουσα της ολομέλειας υπάρχει μόνο μία γυναικεία τουαλέτα με δύο θαλάμους, τη στιγμή που στην Κάτω Βουλή έχουν εκλεγεί 73 γυναίκες
THE LIFO TEAM