Γκάμπι Πετίτο: Ο αρραβωνιαστικός της αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, λέει ο δικηγόρος της οικογένειάς του

Γκάμπι Πετίτο: Ο αρραβωνιαστικός της αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, λέει ο δικηγόρος της οικογένειάς του Facebook Twitter
0

Με μια σφαίρα στο κεφάλι αυτοκτόνησε ο αρραβωνιαστικός της Γκαμπί Πετίτο, ο οποίος θεωρείτο ύποπτος στην έρευνα για τη δολοφονία της, αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

«Ο Κρις και η Ρομπέρτα Λόντρι ενημερώθηκαν ότι το αίτιο θανάτου (του γιου τους) ήταν ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και ότι οι συνθήκες του θανάτου παραπέμπουν σε αυτοκτονία» ανέφερε ο δικηγόρος Στίβεν Μπερτολίνο. Οι γονείς του «θρηνούν ακόμη για την απώλεια του γιου τους και ελπίζουν ότι τα συμπεράσματα αυτά θα βοηθήσουν τις δύο οικογένειες να γυρίσουν σελίδα», πρόσθεσε. 

Η σορός του Μπράιαν Λόντρι βρέθηκε στις 20 Οκτωβρίου σε έναν φυσικό δρυμό, στη Φλόριντα. Ο 23χρονος δεν είχε απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με την εξαφάνιση της Πετίτο, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους. Στη συνέχεια, ο Λόντρι εξαφανίστηκε. Να σημειωθεί ότι η Πετίτο εντοπίστηκε νεκρή στις 19 Σεπτεμβρίου κοντά στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον, στο Ουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δολοφόνος της την στραγγάλισε.

Η υπόθεση της Γκαμπί Πετίτο είχε προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των μέσων και της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ, διατυπώνοντας θεωρίες για τον θάνατο της και την εμπλοκή του αρραβωνιαστικού της.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ