Γιατί Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς επέλεξαν να χωρίσουν τώρα

Γιατί Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς επέλεξαν να χωρίσουν τώρα Facebook Twitter
Ο Μπιλ με τη Μελίντα Γκέιτς και τα τρία παιδιά τους. INSTAGRAM
0

Οι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς χώρισαν λόγω ενός «συνδυασμού πραγμάτων» και επέλεξαν το διαζύγιο να συμπέσει χρονικά με την αποφοίτηση του μικρότερου από τα τρία παιδιά τους. 

«Οφείλεται στο γεγονός πως το μικρότερο παιδί τους αποφοιτά από το σχολείο και η ιδέα ήταν να παραμείνουν μαζί σε όλο αυτό», σχολίασε πηγή στο περιοδικό People. «Το πάλεψαν μέχρι τα παιδιά τους να τελειώσουν το σχολείο, όπως κάνει πολύς κόσμος», πρόσθεσε. 

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά- την 25χρονη Τζένιφερ, τον 21χρονο Ρόρι και την 18χρονη Φοίβη. Η Τζένιφερ σχολίασε στο Instagram πως η οικογένεια «περνάει μία δύσκολη περίοδο».

Γιατί Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς επέλεξαν να χωρίσουν τώρα Facebook Twitter
Η Τζένιφερ Γκέιτς με τον πατέρα της, Μπιλ. INSTAGRAM

«Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πώς να στηρίξω καλύτερα τα συναισθήματά μου αλλά και της οικογένειάς μου σε αυτή τη φάση. Προσωπικά δεν θα σχολιάσω περισσότερα σχετικά με τον χωρισμό, αλλά σας ευχαριστώ για τα ευγενικά λόγια σας», έγραψε. 

Γιατί Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς επέλεξαν να χωρίσουν τώρα Facebook Twitter
Το μήνυμα της Τζένιφερ Γκέιτς στο Instagram μετά το διαζύγιο των γονιών της.

Η ανώνυμη έκανε λόγο για έναν συνδυασμό παραγόντων που οδήγησαν στο χωρισμό των Γκέιτς μετά από 27 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, σε ανακοίνωση μέσω Twitter για τον χωρισμό, σημείωσε ότι ήρθε μετά από «πολλή δουλειά στη σχέση μας». 

Η 56χρονη Μελίντα ήταν εκείνη που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου από τον 65χρονο συνιδρυτή της Microsoft, λέγοντας ότι ο γάμος «διαλύθηκε ανεπανόρθωτα». Οι δυο τους σημείωσαν ωστόσο πως θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στο Bill & Melinda Gates Foundation.

Η πηγή είπε στο περιοδικό People πως δεν υπάρχει καθόλου θυμός μεταξύ τους εν μέσω διαζυγίου. «Κανείς δεν θέλει να κεντρίσει ακόμη περισσότερα βλέμματα γιατί αυτό θα βλάψει την αξιοπιστία τους. Δεν πιστεύω ότι είναι θυμωμένοι, που θέλουν να βλάψουν ο ένας τον άλλο, όπως βλέπεις πολλές φορές. Η Μελίντα δεν έχει λόγο για κάτι τέτοιο», εξήγησε η πηγή.  

Ένας βασικός λόγος για ήρεμο διαζύγιο είναι η επιθυμία του Μπιλ Γκέιτς να κερδίσει Βραβείο Νόμπελ για την φιλανθρωπική δράση τους, σημείωσε η πηγή. «Αν τα πράγματα χειροτερέψουν, τότε τελειώνει αυτό. Φαίνεται πως ήταν στα σχέδια και των δυο τους», προσθέτει. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Η τέως βασίλισσα Σοφία αρνήθηκε να νοσηλευτεί σε πολυτελή σουίτα του νοσοκομείου

Διεθνή / Ισπανία: Η τέως βασίλισσα Σοφία αρνήθηκε να νοσηλευτεί σε πολυτελή σουίτα του νοσοκομείου

Η μεγαλύτερη αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου νοσηλεύεται σε ένα από τα 108 «κανονικά» δωμάτια του ιδιωτικού νοσοκομείου - Την επισκέφθηκε υποβασταζόμενη η αδελφή της Ειρήνη
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ