Γιατί η «Γαλάζια Λίμνη» δεν θα γυριζόταν ποτέ σήμερα- Μπρουκ Σιλντς και Κρίστοφερ Άτκινς αποκάλυψαν το παρασκήνιο

Γιατί η «Γαλάζια Λίμνη» δεν θα γυριζόταν ποτέ σήμερα- Μπρουκ Σιλντς και Κρίστοφερ Άτκινς αποκάλυψαν το παρασκήνιο Facebook Twitter
Φωτ.: Columbia Pictures/Courtesy Everett Collection
0

Η ταινία «Γαλάζια Λίμνη» (The Blue Lagoon) αφηγείται την ιστορία από δύο νεαρά ξαδέρφια, που ναυαγούν σε ένα τροπικό νησί του Νότιου Ειρηνικού και γίνονται εραστές.

Οι πρωταγωνιστές Κρίστοφερ Άτκινς και Μπρουκ Σιλντς συναντήθηκαν ξανά στο podcast της ηθοποιού στο iHeartRadio - και αποφάσισαν ότι η ταινία του 1980 σε καμία περίπτωση δεν θα γυριζόταν σήμερα.

«Ποτέ ξανά δεν θα γυριστεί μια τέτοια ταινία», παραδέχτηκε η Σιλντς. «Δεν θα επιτρεπόταν». «Ζώα έπαθαν κακό στην ταινία. Μαχαιρώναμε ψάρια και κάναμε διάφορα τρελά πράγματα. Παιδιά τρέχουν γυμνά σε μια παραλία», πρόσθεσε.

Η ταινία περιείχε πολύ γυμνό - με την Μπρουκ Σιλντς να είναι μόλις 14 ετών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και τον Κρίστοφερ Άτκινς 18 ετών.

Στην ηλικία των 57 και 61 ετών αντίστοιχα σήμερα, οι δυο ηθοποιοί ισχυρίζονται ότι η ομάδα παραγωγής ήθελε οι δυο τους να δημιουργήσουν μια σχέση κι εκτός οθόνης.

«Ήθελαν τόσο απεγνωσμένα να ερωτευτούμε ο ένας τον άλλον», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Δεδομένου ότι η Σιλντς ήταν τόσο μικρή όταν υποδυόταν την Emmeline και δεν είχε φιλήσει ποτέ κανέναν, είπε ότι «δεν αντιδρούσε καλά στο να την αναγκάσουν να νιώσει κάτι».

«Κάτι που μάλλον ήταν πολύ καλό για την ταινία, γιατί αυτό ήταν το ζητούμενο. Πρέπει να παραδεχτείτε ότι η χημεία μεταξύ μας ήταν απλά καταπληκτική», απάντησε ο Άτκινς.

«Υπήρχαν πολλές σπουδαίες, υπέροχες στιγμές που συνέβησαν εκεί και νομίζω ότι ήταν αυτή η αθωότητα που βγήκε στην ταινία και την έκανε να λειτουργήσει ακόμα περισσότερο», συνέχισε.

Η Σιλντς παραδέχεται ότι στην πραγματικότητα είχε αντικαταστάτη στις σκηνές σεξ - αλλά ο Άτκινς όχι.

Όπως είπε, μεγάλωσε σε μια συντηρητική περιοχή, γεγονός που τον έκανε να νιώθει περίεργα να είναι γυμνός μπροστά σε άλλους. 

«Μετά από αυτή την ταινία ήταν δύσκολο να κρατήσω ρούχα πάνω μου», σχολίασε χαριτολογώντας. «Υπήρχαν σκηνές όπου ήμουν ολόγυμνος μαζί σου, αν θυμάσαι, γλιστρώντας στην τσουλήθρα και τέτοια πράγματα. Και ήταν λίγο άβολο, αλλά και κάπως αστείο για μένα, επειδή σε εκείνη τη φάση απλά το έκανα. Αλλά είχες ενοχλημένη αντίδραση», πρόσθεσε.

Ο Άτκινς θυμήθηκε επίσης ότι με την Μπρουκ Σιλντς τούς δώσει οδηγίες να κάνουν ηλιοθεραπεία γυμνοί πριν τα γυρίσματα για να αποφύγουν τις γραμμές μαυρίσματος.

«Φορούσαμε μικρές λωρίδες ρούχων και τα μαλλιά μου ήταν κολλημένα με ταινία στο σώμα μου για να καλύπτουν το στήθος, τα οποία ήταν ούτως ή άλλως ελάχιστα», θυμήθηκε η Σιλντς. 

Γιατί η «Γαλάζια Λίμνη» δεν θα γυριζόταν ποτέ σήμερα- Μπρουκ Σιλντς και Κρίστοφερ Άτκινς αποκάλυψαν το παρασκήνιο Facebook Twitter
Φωτ.: Columbia Pictures/Courtesy Everett Collection

Τα γυμνά γυρίσματα ήταν κάτι παραπάνω από άβολα - οι ηθοποιοί είπαν ότι υπέστησαν τραυματισμούς από σμήνη ζωυφίων, καβουριών, αρουραίων και αλόγων.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Διεθνή / Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Τον προηγούμενο μήνα, η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για ανθρωποκτονία εξ αμελεία
NEWSROOM