Γιαρ Νετανιάχου: «Στέκομαι δίπλα στην Κύπρο»

Γιαρ Νετανιάχου: «Στέκομαι δίπλα στην Κύπρο» Facebook Twitter
0

Το άρθρο του περιοδικού Foreign Policy σχολίασε μέσω Twitter o υιός του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Γιαρ Νετανιάχου σημειώνοντας ότι «Στέκομαι δίπλα στην Κύπρο».


Το σχετικό άρθρο με τίτλο: «Η Τουρκία διψάει για πόλεμο με την Κύπρο» , δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Foreign Policy και ο υιός του Ισραηλινού Πρωθυπουργού το αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter γράφοντας: «Στέκομαι δίπλα στην Κύπρο», συνοδεύοντας μάλιστα το σχόλιο του με τις σημαίες του Ισραήλ, της Κύπρου και της Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο 27χρονος Γιαρ Νετανιάχου προχωρεί σε αναρτήσεις φιλικές προς την Κύπρο και την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι 15 Απριλίου, ο γιός του Ισραηλινού Πρωθυπουργού έγραψε απευθυνόμενος στον Ερντογάν: «Και να του υπενθυμίσω (του Ερντογάν) ότι η Ιστανμπούλ στην πραγματικότητα είναι μια πόλη με το όνομα Κωνσταντινούπολη. Η πρωτεύουσα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και το κέντρο του ορθόδοξου χριστιανισμού για περισσότερα από χίλια χρόνια πριν από την τουρκική κατοχή»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rob και Michele Reiner: Ποιος είναι ο γιος τους Nick, που συνελήφθη για τη δολοφονία τους

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ποιος είναι ο γιος τους Nick, που συνελήφθη για τη δολοφονία τους

Η οικογένεια Reiner είχε μιλήσει ανοιχτά για τους μακροχρόνιους αγώνες του Nick με την κατάχρηση ουσιών και τον εθισμό σε σκληρά ναρκωτικά -  μπαινόβγαινε σε κέντρα αποκατάστασης επί χρόνια
THE LIFO TEAM