Για πρώτη φορά: Ο Έλον Μασκ θα απευθύνει ομιλία στους υπαλλήλους του Twitter

Για πρώτη φορά: Ο Έλον Μασκ θα συναντηθεί με τους υπαλλήλους του Twitter Facebook Twitter
Φωτ: EPA/ dpa-Zentralbild
0

Ο Έλον Μασκ θα μιλήσει στους υπαλλήλους του Twitter την Πέμπτη για πρώτη φορά από τότε που προσέφερε 44 δισ. δολάρια για να αγοράσει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Παράγκ Αγκραουάλ, ανακοίνωσε τη συνάντηση με τους υπαλλήλους με email τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι θα μπορούσαν να υποβάλουν ερωτήσεις εκ των προτέρων, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Η συνάντηση έρχεται μετά την επιστολή που απέστειλε ο Έλον Μασκ, μέσω δικηγόρου του, στην οποία απειλεί να τερματίσει τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter.

Στην επιστολή προειδοποιεί ότι το Twitter «αντιστέκεται ενεργά και εμποδίζει τα δικαιώματα πληροφόρησης του» αναφορικά με τους λογαριασμούς spam.

Η επιστολή που στάλθηκε από την δικηγορική εταιρεία Skadden, Arps, Slate, Meager & Flom, καταγράφει τα όσα έχουν ειπωθεί σε μια περίοδο δύο εβδομάδων, μεταξύ του Μασκ και της εταιρείας και αφορούν στον αριθμό των ενεργών χρηστών του Twitter, που είναι πραγματικοί άνθρωποι, σε σχέση με τα bots ή τους λογαριασμούς spam. 

Ο μεγιστάνας, ο οποίος αρνήθηκε σχετική επιμέλεια από νωρίς στη διαδικασία, έκτοτε ζήτησε περαιτέρω στοιχεία από Twitter και ανάρτησε στην πλατφόρμα ότι η συμφωνία ήταν «σε αναμονή».

Δεν είναι σαφές εάν η συνάντηση αυτής της εβδομάδας σημαίνει ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει πιο κοντά για την επίλυση αυτού του ζητήματος. 

Με πληροφορίες Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Διεθνή / Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Από την 23η Σεπτεμβρίου -όταν άρχισε επίσημα η προεκλογική περίοδος- ως την 1η Μαΐου, δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 26 υποψήφιοι στις εκλογές της 2ης Ιουνίου στο Μεξικό
NEWSROOM