Γερμανία: «30 αγνοούμενοι» - Κατέρρευσαν σπίτια από σφοδρές βροχοπτώσεις

Γερμανία: «30 αγνοούμενοι» μετά την κατάρρευση σπιτιών λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Περίπου 30 άνθρωποι αγνοούνται στη Γερμανία, έπειτα από την κατάρρευση έξι σπιτιών στη Γερμανία εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων και των πλημμυρών, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. 

Έξι σπίτια κατέρρευσαν στο κρατίδιο της Ρηνανίας- Παλατινάτου, σύμφωνα με το SWR. Περίπου άλλα 25 σπίτια αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο κατάρρευσης στην περιοχή Έιφελ, σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό που επικαλείται αστυνομικές πηγές. 

Την Τετάρτη δύο πυροσβέστες πνίγηκαν και επιστρατεύτηκαν και οι ένοπλες δυνάμεις για να παρασχεθεί βοήθεια σε πολίτες που είχαν αποκλειστεί, καθώς η κακοκαιρία προκάλεσε πρωτοφανείς πλημμύρες στην περιοχή. Επίσης, υπήρξαν προβλήματα στις σιδηροδρομικές και οδικές μετακινήσεις. 

Σφοδρές βροχοπτώσεις αναμένονται και σήμερα στη νοτιοδυτική Γερμανία, ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας προειδοποίησε για συνεχείς βροχές έως το βράδυ της Παρασκευής. 

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM