Γερμανία: «30 αγνοούμενοι» - Κατέρρευσαν σπίτια από σφοδρές βροχοπτώσεις

Γερμανία: «30 αγνοούμενοι» μετά την κατάρρευση σπιτιών λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Περίπου 30 άνθρωποι αγνοούνται στη Γερμανία, έπειτα από την κατάρρευση έξι σπιτιών στη Γερμανία εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων και των πλημμυρών, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. 

Έξι σπίτια κατέρρευσαν στο κρατίδιο της Ρηνανίας- Παλατινάτου, σύμφωνα με το SWR. Περίπου άλλα 25 σπίτια αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο κατάρρευσης στην περιοχή Έιφελ, σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό που επικαλείται αστυνομικές πηγές. 

Την Τετάρτη δύο πυροσβέστες πνίγηκαν και επιστρατεύτηκαν και οι ένοπλες δυνάμεις για να παρασχεθεί βοήθεια σε πολίτες που είχαν αποκλειστεί, καθώς η κακοκαιρία προκάλεσε πρωτοφανείς πλημμύρες στην περιοχή. Επίσης, υπήρξαν προβλήματα στις σιδηροδρομικές και οδικές μετακινήσεις. 

Σφοδρές βροχοπτώσεις αναμένονται και σήμερα στη νοτιοδυτική Γερμανία, ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας προειδοποίησε για συνεχείς βροχές έως το βράδυ της Παρασκευής. 

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ επαναφέρει το εκτελεστικό απόσπασμα για να «ενισχύσει» τη θανατική ποινή

Ο Τραμπ ζητά επίσης από το υπουργείο Δικαιοσύνης να επιδιώκει τη θανατική ποινή όπου αυτή προβλέπεται από τον νόμο, όταν κατηγορούμενοι είναι παράτυποι μετανάστες
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΡΕΖΑ ΠΑΧΛΑΒΙ

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: Ο εξόριστος πρίγκιπας καλεί τον Φρίντριχ Μερτς να διακόψει τις συνομιλίες με το καθεστώς στην Τεχεράνη

Η επίσκεψη του εξόριστου πρίγκιπα του ιρανικού θρόνου στο Βερολίνο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ υπουργοί της γερμανικής κυβέρνησης αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί του
THE LIFO TEAM