LIVE!

Γεωργία: Οι διαδηλωτές απέκλεισαν μία οδό πρόσβασης στο λιμάνι Πότι, στον Πόντο

Γεωργία: Οι διαδηλωτές απέκλεισαν μία οδό πρόσβασης στο λιμάνι Πότι, στον Πόντο Facebook Twitter
Διαδηλ΄σεις στη Γεωργία / φωτ. αρχείου: ΕΡΑ
0

Οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές στη Γεωργία απέκλεισαν σήμερα μια οδό πρόσβασης στο κυριότερο εμπορικό λιμάνι της χώρας στην πόλη Πότι, στη Μαύρη Θάλασσα, μετέδωσε το γεωργιανό πρακτορείο ειδήσεων Interpress.

Σε εικόνες από την περιοχή διακρίνεται τουλάχιστον μία είσοδος στο λιμενικό συγκρότημα να έχει αποκλειστεί από διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος την Πέμπτη ότι αναστέλλει τις συνομιλίες για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση για ένα διάστημα τεσσάρων ετών.

Το Reuters δεν μπορεί προς το παρόν να επαληθεύσει τον βαθμό στον οποίο το λιμάνι είναι προσβάσιμο.

Το λιμάνι είναι ιδιοκτησίας και λειτουργεί από την APM Terminals, μια μονάδα με έδρα την Ολλανδία της δανέζικης ναυτιλιακής εταιρείας Maersk. Είναι το μεγαλύτερο λιμάνι στη Γεωργία, καθώς διαχειρίζεται το 80% της κυκλοφορίας εμπορευματοκιβωτίων της χώρας, σύμφωνα με τον ιστότοπο του λιμένα.

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Διεθνή / Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Σύμφωνα με πληροφορίες των The Times, οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τη βάση της RAF στο Ακρωτήρι της Κύπρου για τη διεξαγωγή «αμυντικών» επιχειρήσεων κατά του Ιράν.
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΙΡΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

Διεθνή / Έλληνες εγκλωβισμένοι στο Ντουμπάι: «Επιστρέφαμε και μαχητικά μας ζήτησαν να πάμε στο Ιράν, ευτυχώς ο πιλότος δεν δέχτηκε»

Η περιπέτεια που έζησαν όσοι επιχείρησαν να πετάξουν το Σάββατο το πρωί, με προορισμό την Αθήνα - Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να παραμείνει στον αέρα για περίπου τέσσερις ώρες
THE LIFO TEAM