Γέννησε η Σκάρλετ Γιόχανσον

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έγινε ξανά μαμά Facebook Twitter
EPA
0

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έγινε ξανά μαμά καθώς σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης γέννησε σήμερα το δεύτερο παιδί της.

Η σταρ του «Black Widow» έφερε στον κόσμο ένα αγόρι, «καρπό» του γάμου της με τον Κόλιν Τζόστ. Ο ευτυχής μπαμπάς αργότερα ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram ότι το όνομά του είναι Cosmo. Ζήτησε δε να σεβαστούν όλοι την ιδιωτική τους ζωή  αυτή τη στιγμή.

H Γιόχανσον έχει ακόμα μία 6χρονη κόρη, τη Ρόουζ, από τον πρώην σύζυγό της, Ρομέν Ντόριακ.

Πριν από λίγες ώρες ο Κόλιν Τζόστ είχε επιβεβαιώσει ότι η σύζυγός του, Σκάρλετ Γιόχανσον περιμένει το πρώτο τους παιδί, προσθέτοντας πως ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς. Σε μια συναυλία στο Ridgefield Playhouse στο Κονέκτικατ το Σαββατοκύριακο, ο 39χρονος είπε μπροστά σε κόσμο «περιμένουμε μωρό, είναι συναρπαστικό», σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Page Six.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2020 μετά από τρία χρόνια σχέσης και οι πρώτες φήμες για την εγκυμοσύνη της άρχισαν να ακούγονται τον Ιούνιο, επειδή η Γιόχανσον απείχε από αρκετές εκδηλώσεις του "Black Widow".

Όπως αποδείχθηκε, ο λόγος που δεν είχε παραχωρήσει πολλές συνεντεύξεις για την προώθηση του« Black Widow», ήταν η εγκυμοσύνη. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ

Διεθνή / Ο Τραμπ ξεκινά εκστρατεία καταστολής της «απάτης» στις πολιτείες των Δημοκρατικών

Συλλήψεις στην Καλιφόρνια - Ο Τραμπ όρισε υπεύθυνο της εκστρατείας τον αντιπρόεδρό του δηλώνοντας πως ο νέος ρόλος του θα είναι «καθοριστικός για το πόσο σπουδαίο θα είναι το μέλλον της χώρας μας»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ

Διεθνή / Πρώτο Πάσχα για τον Πάπα Λέων: Τι πιστεύουν οι καθολικοί για τον νέο ποντίφικα ένα χρόνο μετά

Κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να παίρνει πιο ξεκάθαρη θέση σε παγκόσμιες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εκτιμούν τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκεί την επιρροή του
THE LIFO TEAM