Γάτα που χάθηκε πριν 13 χρόνια είναι ξανά στο σπίτι της χάρη στο τσιπ

Norfolk family reunited with missing cat after 13 years Facebook Twitter
Φωτογραφία: CATS PROTECTION
0

Μία γάτα που είχε «εξαφανιστεί» για δεκατρία χρόνια εντοπίστηκε και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Η Gemma Barbieri, που ζει σε πόλη του Νόρφολκ στη Βρετανία, ανέφερε πως έμεινε «με το στόμα ανοιχτό» όταν έλαβε τηλεφώνημα με το οποίο ενημερώθηκε πως η Rose, ηλικίας δεκατεσσάρων ετών, βρέθηκε. Η γάτα ήταν δώρο για τα όγδοα γενέθλια της κόρης της, Alicia, αλλά χάθηκε το 2008. Θεωρήθηκε αδέσποτο και μεταφέρθηκε σε καταφύγιο.  

Η Barbieri είπε πως δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν η φιλοζωική οργάνωση την πήρε τηλέφωνο και την ενημέρωσε πως μέσω του τσιπ που έφερε η γάτα φάνηκε πως είχε χαθεί. «Ήταν η Rose. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Έτρεμα.» Η γυναίκα είπε ακόμα πως η γάτα χάθηκε λίγους μήνες αφότου ο Tyler, αδερφός της Rose, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο και πέθανε. Και οι δύο γάτες είχαν υιοθετηθεί ένα χρόνο πριν.

Norfolk family reunited with missing cat after 13 years Facebook Twitter
Φωτογραφία: CATS PROTECTION

Σύμφωνα με την ίδια όταν η Rose χάθηκε, η οικογένεια, που ζούσε στο King's Lynn την περιοχή όπου βρέθηκε η γάτα, έβαλε παντού αφίσες και την αναζήτησε πόρτα – πόρτα, ενώ στη συνέχεια δήλωσε τον αριθμό του τσιπ με την ελπίδα πως η γάτα θα βρεθεί.

Δεν είναι σαφές πού ήταν αυτά τα δεκατρία χρόνια. Η ιδιοκτήτριά της ανέφερε πως το βάρος της Rose ήταν κανονικό και η υγεία της καλή, ενώ προσαρμόστηκε «σχεδόν αμέσως» στο σπίτι. Η Rose επανασυνδέθηκε και με την Alicia, που πλέον σπουδάζει σε πανεπιστήμιο, μέσω βιντεοκλήσης.
 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM
Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM