Γάτα κυκλοφορούσε 20 ημέρες στο αεροδρόμιο της Βοστώνης- Το έσκασε μετά την προσγείωση

Γάτα κυκλοφορούσε 20 ημέρες στο αεροδρόμιο της Βοστώνης- Το έσκασε από το κλουβί μεταφοράς Facebook Twitter
Η Rowdy εντοπίστηκε έπειτα από 20 ημέρες (Φωτ.: Facebook)
0

Μια γάτα πέρασε τρεις εβδομάδες ελεύθερη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης, μέχρι τελικά να καταφέρουν να την πιάσουν. 

Η Rowdy απέδρασε από το κλουβί μεταφοράς της μόλις προσγειώθηκε η πτήση της Lufthansa με την οποία ταξίδεψε από τη Γερμανία στις 24 Ιουλίου. Για 20 ημέρες, η γάτα κυκλοφορούσε στο αεροδρόμιο, προτού τελικά καταφέρουν να την πιάσουν την περασμένη Τετάρτη, με «παγίδα» που έστησαν οι εργαζόμενοι, ανακοίνωσε το αεροδρόμιο. 

«Είτε λόγω κούρασης, είτε εξαιτίας πείνας- δεν θα μάθουμε ποτέ- αυτό το πρωί επιτέλους επέτρεψε να την πιάσουν», ανέφερε η ανακοίνωση. «Η αναζήτηση της Rowdy υπήρξε συλλογική προσπάθεια, καθώς όλοι, από οικοδόμους μέχρι προσωπικό αεροπορικών εταιρειών την έψαχναν διαρκώς, ελπίζοντας σε μια θετική κατάληξη», συμπλήρωσε. Το αεροδρόμιο παρέδωσε τη γάτα σε οργάνωση για ζώα και αναμένεται σήμερα να βρεθεί ξανά κοντά στην οικογένειά της. 

Η Πάτι Σάλι υιοθέτησε τη γάτα πριν από τέσσερα χρόνια για την κόρη της, που τώρα σπουδάζει στην Πενσιλβάνια. Το κατοικίδιο κατάφερε να δραπετεύσει κατά τη διάρκεια της μετακόμισης της οικογένειας. Έπειτα από 16 χρόνια στη Γερμανία, η Σάλι και ο σύζυγός της αποφάσισαν να επιστρέψουν στις ΗΠΑ. Τον Μάιο εκείνη ταξίδεψε στη Φλόριντα με την άλλη τους γάτα, τον οχτώ ετών Iggy. Ακολούθησε τον Ιούνιο ο σύζυγός της, με την Rowdy. 

Όμως, όταν η Σάλι πήγε στο αεροδρόμιο για να τους παραλάβει, της είπαν τα άσχημα νέα. «Όταν την ξεφόρτωσαν από τον χώρο των αποσκευών, έπεσε η πόρτα του κλουβιού της και έφυγε τρέχοντας κυνηγώντας ένα πουλί. Τρεις άνθρωποι προσπάθησαν να την κυνηγήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν», περιέγραψε η Σάλι στο CNN. 

Οι άνθρωποι του αεροδρομίου υπέθεσαν ότι η γάτα πιθανότατα είχε βρει καταφύγιο στο υπόγειο. Έτσι, έστησαν «παγίδες», με τα αγαπημένα σνακ του κατοικίδιου και μπλούζες του ζευγαριού, προκειμένου να προσελκύσουν το ζώο με τη μυρωδιά που του είναι οικεία. Τελικά, κατάφεραν να την πιάσουν σε ένα σημείο του αεροδρομίου όπου αρκετοί εργαζόμενοι είχαν αναφέρει ότι είδαν μια γάτα. 

«Είμαι τόσο χαρούμενη που υπάρχει ευτυχής κατάληξη. Δεν μπορούσα ούτε να σκεφτώ ότι δεν θα τη βρούμε ποτέ ή ότι είχε τραυματιστεί», δήλωσε η Σάλι, συμπληρώνοντας ότι ανυπομονεί να ξαναδεί το κατοικίδιό της.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ