Γαλλία: Σεξεργάτρια κατηγορείται πως δεν βοήθησε πελάτη που πέθανε κατά την διάρκεια του σεξ

Γαλλία: Σεξεργάτρια κατηγορείται πως δεν βοήθησε πελάτη που πέθανε κατά την διάρκεια του σεξ Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στο ποινικό δικαστήριο της πόλης Νανσύ, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, μια Κινέζα σεξεργάτρια, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο ενός δημάρχου κατά την διάρκεια του σεξ. Ειδικότερα, η 57χρονη σεξεργάτρια κατηγορείται για «μη παροχή βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο».

Η Κινέζα σεξεργάτρια κατηγορείται πως δεν παρείχε βοήθεια σε πελάτη της, έναν δήμαρχο μικρού χωριού, στο νομό Ωτ-Μαρν (Haute-Marne) στη βορειοανατολική Γαλλία. Ο δήμαρχος απεβίωσε στις 11 Νοεμβρίου του 2018 στην κατοικία της 57χρονης. Η κατηγορούμενη έτρεμε καθώς προσήλθε στο δικαστήριο ενώ ο δικηγόρος Ρενώ Πετί, συνήγορος της οικογένειας του δημάρχου, στην αγόρευσή του ανέφερε πως «η οικογένεια έχασε τον πυλώνα της».

«Ένας σύζυγος, ένας πατέρας, ένας φίλος, ο δήμαρχος του χωριού του στην περιοχή Ωτ-Μαρν, ένας άνθρωπος που όλοι εκτιμούσαν, πρόθυμος και πρόσχαρος, πέθανε στις 11 Νοεμβρίου του 2018 στο Νανσύ», ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας του νεκρού. Η απόσταση του Νανσύ από τον νομό Ωτ-Μαρν είναι περίπου 150 χιλιόμετρα.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης στην αγόρευσή του περιέγραψε τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της η κατηγορούμενη. «Αναγκασμένη να εγκαταλείψει την Κίνα μετά τον θάνατο του συζύγου της, για να συντηρήσει την οικογένειά της, τής οποίας ήταν, επίσης, ο πυλώνας, εργάστηκε για ένα διάστημα ως νταντά στις όμορφες γειτονιές του Παρισιού, μέχρι που απολύθηκε με αιφνίδιο τρόπο εξαιτίας μιας ασθένειας στα μάτια και έκτοτε, αναγκάστηκε να γίνει ιερόδουλη», δήλωσε ο συνήγορος της κατηγορουμένης.

Ο δήμαρχος είχε κλείσει ραντεβού για σεξ με μασάζ

Στις 11 Νοεμβρίου του 2018 σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει η κατηγορούμενη στο Νανσύ ο πελάτης- δήμαρχος είχε κλείσει ραντεβού για σεξ με μασάζ. Την στιγμή που η σεξεργάτρια τακτοποιούσε τα χρήματά της σε άλλο δωμάτιο, άκουσε τον πελάτη να πέφτει. Η σεξεργάτρια υποστηρίζει πως του έκανε μασάζ στο στήθος και βελονισμό για να τον βοηθήσει. Όμως, η θέση της επιβαρύνθηκε αφού, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, άφησε τον πελάτη μόνο στο διαμέρισμά της και πήρε τρένο για το Παρίσι.

Την επόμενη μέρα επέστρεψε όταν έμαθε πως ο πελάτης της εντοπίστηκε νεκρός από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Η σεξεργάτρια είχε στείλει sms στον ιδιοκτήτη στο οποίο του ζητούσε να καλέσει τις πρώτες βοήθειες γιατί «ένας ασθενής πεθαίνει». Όμως, καθώς το μήνυμα είχε σταλεί τις πρώτες βραδινές ώρες, χάθηκε πολύτιμος χρόνος και ο δήμαρχος πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Ο εισαγγελέας ζήτησε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με αναστολή ενώ η υπεράσπιση ζήτησε την αθώωση της κατηγορουμένης. Αναμένεται η έκδοση της δικαστικής απόφασης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κολομβία: Επίθεση με έξι πυροβολισμούς δέχτηκε ο 39χρονος υποψήφιος πρόεδρος Μιγκέλ Ουρίμπε

Διεθνή / Κολομβία: Επίθεση με έξι πυροβολισμούς δέχτηκε ο 39χρονος υποψήφιος πρόεδρος Μιγκέλ Ουρίμπε

Ο 39χρονος γερουσιαστής, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της Κολομβίας το 2026, είναι μέλος του αντιπολιτευόμενου συντηρητικού κόμματος «Δημοκρατικό Κέντρο»
LIFO NEWSROOM
«Τι άλλο επιδιώκεις όταν στερείς σε έναν λαό το φαγητό και το νερό;»

Διεθνή / «Όταν στερείς από έναν λαό τα βασικά, τι άλλο επιδιώκεις – αν όχι τον ίδιο τον θάνατο;»

Η πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Μελετητών Γενοκτονιών, Melanie O’Brien, μιλά αποκλειστικά στη LiFO και απαντά στο ερώτημα αν οι ενέργειες του Ισραήλ στη Γάζα πληρούν τις νομικές προϋποθέσεις για να χαρακτηριστούν γενοκτονία.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Οι ΗΠΑ παραγκωνίζουν την Ευρώπη και στρέφονται στις χώρες του Κόλπου για τις πυρηνικές συνομιλίες με το Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ παραγκωνίζουν την Ευρώπη και στρέφονται στις χώρες του Κόλπου για τις πυρηνικές συνομιλίες με το Ιράν

Οι χώρες του Κόλπου έχουν αναδειχθεί σε βασικούς μεσολαβητές στις πυρηνικές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν, εκτοπίζοντας την Ευρώπη. Η Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ τάσσονται υπέρ της διπλωματίας.
LIFO NEWSROOM
Ο Έλον Μασκ εγκατέστησε Starlink στον Λευκό Οίκο και η κυβέρνηση Τραμπ «βλέπει» κίνδυνο εθνικής ασφάλειας

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ εγκατέστησε Starlink στον Λευκό Οίκο και η κυβέρνηση Τραμπ «βλέπει» κίνδυνο εθνικής ασφάλειας

Ανώτεροι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου προειδοποίησαν για κινδύνους ασφαλείας μετά την αθόρυβη εγκατάσταση του δορυφορικού ίντερνετ Starlink από την ομάδα του Έλον Μασκ - Πιθανές παραβιάσεις και απώλεια ελέγχου δεδομένων στο επίκεντρο ερευνών
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Μαζική κινητοποίηση της αντιπολίτευσης υπέρ των Παλαιστινίων

Διεθνή / Ιταλία: Μαζική κινητοποίηση της αντιπολίτευσης υπέρ των Παλαιστινίων

Το Δημοκρατικό Κόμμα, τα Πέντε Αστέρια, η Ιταλική Αριστερά με τους οικολόγους, συνδικάτα και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών ζήτησαν να τερματιστούν άμεσα οι επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού
LIFO NEWSROOM