Γαλλία: Όλα δείχνουν ότι θα νικήσει και πάλι η αποχή

Γαλλία: Όλα δείχνουν ότι θα νικήσει και πάλι η αποχή Facebook Twitter
0

Το ποσοστό συμμετοχής στον σημερινό β΄γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία έφθανε στο 17,75% στις 1200 (1000 GMT), ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, σημαντικά μικρότερο από το 21,41% που είχε καταγραφεί την ίδια ώρα στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2012 και ακόμη μικρότερο από το 2007 που ήταν 22,89%.

 

Το ποσοστό αυτό είναι το χαμηλότερο για δεύτερο γύρο βουλευτικών εκλογών τουλάχιστον από το 1997, σύμφωνα με τα στοιχεία από το αρχείο του υπουργείου.

 

Ο Εμανουέλ Μακρόν ψήφισε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο του Τουκέ (Πα-ντε-Καλαί), πριν μεταβεί στην περιοχή του Παρισιού για να προεδρεύσει της τελετής για την 77η επέτειο από το ιστορικό, πολεμικό διάγγελμα που είχε απευθύνει προς το έθνος ο Σαρλ ντε Γκολ στις 18 Ιουνίου 1940.

 

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωδικός «Aurora» για τη Γάζα: Η εμπλοκή της BCG στο σχέδιο Τραμπ για μετεγκατάσταση Παλαιστινίων

Διεθνή / Κωδικός «Aurora» για τη Γάζα: Η εμπλοκή της BCG στο σχέδιο Τραμπ για μετεγκατάσταση Παλαιστινίων

Το έργο κόστισε 4 εκατ. δολάρια και περιελάμβανε την ίδρυση του GHF - Η εταιρεία κολοσσός αποκήρυξε την εμπλοκή της, μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν οι θάνατοι εκατοντάδων Παλαιστινίων
LIFO NEWSROOM