Φυσικά και η Μελάνια δεν φόρεσε μαντίλα, αλλά τώρα όλοι γελάνε με όσα έλεγε ο Τραμπ

Φυσικά και η Μελάνια δεν φόρεσε μαντίλα, αλλά τώρα όλοι γελάνε με όσα έλεγε ο Τραμπ Facebook Twitter
3

Η Μελάνια Τραμπ έφτασε στη Σαουδική Αραβία πριν από λίγες ώρες και εμφανίστηκε στο πλευρό του αμερικανού προέδρου χωρίς να έχει καλύψει με μαντίλα το κεφάλι της. Φυσικά κανείς δεν θα περίμενε από την Πρώτη Κυρία να υπακούσει στον αυστηρό ενδυματολογικό κανόνα της χώρας, κάτι που δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει άλλωστε ως ξένη καλεσμένη.

Το ίδιο ακριβώς έκαναν επίσης στα πρόσφατα ταξίδια τους η Καγκελάριος της Γερμανίας Μέρκελ και η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Όμως αυτή η επιλογή της Μελάνια έρχεται να αποκαλύψει την υποκρισία και το πόσο ασταθής στις πεποιθήσεις του είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και σύζυγός της.

Πολλοί έσπευσαν σκωπτικά στα social media να του υπενθυμίσουν τι έλεγε και πώς είχε αντιδράσει όταν η Μισέλ Ομπάμα είχε ταξιδέψει ως Πρώτη Κυρία στη Σαουδική Αραβία το 2015.

Όλοι τότε μιλούσαν για το πώς η Μισέλ έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα υπέρ των γυναικών επιλέγοντας να μη βάλει καθόλου μαντίλα ή χιτζάμπ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Εμιράτο. Όμως ο Τραμπ ήταν ο πρώτος που είχε σπεύσει να στραφεί εναντίον της και να σχολιάσει αρνητικά την επιλογή.

«Πολλοί λέμε πως ήταν υπέροχο που η κυρία Ομπάμα αρνήθηκε να φορέσει μαντίλα στη Σαουδική Αραβία, αλλά τους προσέβαλε. Αρκετούς εχθρούς έχουμε...»

Αναμένουμε λοιπόν τι έχει να πει σήμερα ο πρόεδρος και τι θεωρεί πως άλλαξε...

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ