Φυγάδευσαν το Ρουμάνο Πρωθυπουργό στο Αφγανιστάν μετά από επίθεση με πυραύλους

Φυγάδευσαν το Ρουμάνο Πρωθυπουργό στο Αφγανιστάν μετά από επίθεση με πυραύλους Facebook Twitter
0

Επίθεση με πυραύλους δέχτηκε στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν τη στιγμή που εκεί βρισκόταν ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Βίκτορ Πόντα και άλλοι Ρουμάνοι ανώτατοι αξιωματούχοι.

Ο Ρουμάνος Πρωθυπουργός συνοδευόταν από τον υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας και βρισκόταν στο Αφγανιστάν για να παραστεί στην τελετή έναρξης απόσυρσης των Ρουμάνων στρατιωτών από την ασιατική χώρα.

Οι αξιωματούχοι μεταφέρθηκαν με τεθωρακισμένα οχήματα σε καταφύγια. Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ ο Ρουμάνος Πρωθυπουργός και οι δύο υπουργοί συνέχισαν βάσει προγράμματος την επίσκεψη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ