Φονικές χιονοστιβάδες στη Νορβηγία: Τέσσερις νεκροί - Παρασύρθηκε σπίτι κι ένα μαντρί με 140 κατσίκες

Φονικές χιονοστιβάδες στη Νορβηγία: Τέσσερις νεκροί - Παρασύρθηκε σπίτι κι ένα μαντρί με 140 κατσίκες Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Χιονοστιβάδες σημειώθηκαν στη βόρεια Νορβηγία, με αποτέλεσμα να χάσουν  τις ζωές τους τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας τουρίστας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πέντε μέλη ομάδας ξένων τουριστών παρασύρθηκαν από μια χιονοστιβάδα κοντά στο Καβριγκτίντεν, μια βουνοκορφή στον απώτατο βορρά της Νορβηγίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας από αυτούς και άλλοι δύο να τραυματιστούν.

Ο δήμαρχος του Λίνγκεν, Ντα-Χάβαρντ Γιόνσεν, είπε ότι οι τουρίστες είχαν φτάσει στην περιοχή από την Ιταλία.

Σύμφωνα με τον Μόρτεν Πέτερσεν, εκπρόσωπο της αστυνομίας του Τρομς, άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αργότερα, όταν μια χιονοστιβάδα παρέσυρε ένα σπίτι και μια αποθήκη και τα έριξε στη θάλασσα, στο νησί Ρεϊνόγια.

Τη στιγμή του δυστυχήματος μέσα στην αποθήκη βρίσκονταν 140 κατσίκες.

Ο τέταρτος θάνατος κατεγράφη στην περιοχή Νορντρέισα, από ακόμη μία χιονοστιβάδα.  

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM