No.1

Φοιτητής ξανά ο πρόεδρος της Σερβίας- Για να γίνει προπονητής μπάσκετ

Φοιτητής ξανά ο πρόεδρος της Σερβίας- Για να γίνει προπονητής μπάσκετ Facebook Twitter
ΕPA
0

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, γίνεται ξανά φοιτητής, προκειμένου να πραγματοποιήσει το παιδικό όνειρό του.

Ο Βούτσιτς ανακοίνωσε ότι γράφτηκε ξανά στο πανεπιστήμιο, προκειμένου να πάρει πτυχίο ώστε να γίνει προπονητής μπάσκετ.

«Για δεύτερη φορά στη ζωή μου έγινα φοιτητής, ελπίζοντας να γίνω προπονητής μπάσκετ για παιδιά», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο πρόεδρος της Σερβίας. «Δεν θα πιστεύατε πόσο χαρούμενος είμαι που έπειτα από πολλά χρόνια αρχίζω να υλοποιώ τα παιδικά μου όνειρα», ανέφερε ακόμη.

Ο 50χρονος Βούτσιτς- που είναι ήδη απόφοιτος της νομικής σχολής- δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει δείχνοντας τη φοιτητική ταυτότητά του, ενώ δίπλα του, πάνω στο γραφείο του, βρίσκεται μια μικρή μπάλα μπάσκετ.

Τον προηγούμενο μήνα ο Σέρβος πρόεδρος είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη ότι το απραγματοποίητο όνειρό του ήταν να γίνει προπονητής μπάσκετ. «Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να περνάς τα Σάββατα και τις Κυριακές με νεαρούς παίκτες, παιδιά στα οποία μπορείς να διδάξεις κάτι», είχε δηλώσει στην Kurir.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε μεγαλύτερες φιλοδοξίες, στην προπονητική, είχε απαντήσει ότι το όνειρό του ήταν να προπονήσει παιδιά σε μια «μικρή ομάδα».

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM