Φοιτητής στην Καλιφόρνια τιμωρείται με ένα χρόνο φυλακή για εκλογική νοθεία.

Φοιτητής στην Καλιφόρνια τιμωρείται με ένα χρόνο φυλακή για εκλογική νοθεία. Facebook Twitter
0

Πρώην φοιτητής του καλιφορνέζικου πανεπιστημίου San Marcos τιμωρήθηκε με ένα χρόνο φυλάκιση καθώς καταδικάστηκε με την κατηγορία ότι νόθευσε τις πανεπιστημιακές εκλογές ώστε να βγει ο ίδιος πρόεδρος.

Ο Matthew Weaver, 22 χρονών, παραδέχτηκε ότι είχε υποκλέψει τους κωδικούς των email πάνω από 740 φοιτητών και τα χρησιμοποίησε για να ψηφίσει τον εαυτό του 630 φορές στις εκλογές του Μαρτίου 2012. Απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του χαρακτηρίζοντάς τη "παιδαριώδη, χαζή και αλαζονική". 

Το κόλπο του Weaver αποκαλύφθηκε όταν πανεπιστημιακές αρχές πρόσεξαν ότι πάνω από 150 ψήφοι προέρχονταν από μία και μόνο ip διεύθυνση, αυτή του 22χρονου πρώην φοιτητή. Και πριν τη λήξη των εκλογών πρόσεξαν ότι άλλες 259 ψήφοι στάλθηκαν από μία τάξη στην οποία όταν μπήκαν μέσα βρήκαν τον Weaver να κάθεται μόνος του μπροστά από έναν υπολογιστή.  

Ο δικαστής αρνήθηκε την αναστολή της ποινής και απ'ότι φαίνεται ο φιλόδοξος νεαρός θα περάσει ένα έτος μέσα από τα σίδερα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Επιστολές Αυστραλών στρατιωτών βρέθηκαν κλεισμένες σε μπουκάλι έναν αιώνα μετά

Διεθνή / Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Επιστολές Αυστραλών στρατιωτών βρέθηκαν κλεισμένες σε μπουκάλι έναν αιώνα μετά

Μέσα στο διαυγές, χοντρό γυαλί υπήρχαν ευδιάκριτες επιστολές, γραμμένες με μολύβι από τους στρατιώτες Μάλκολμ Νέβιλ (27) και Γουίλιαμ Χάρλεϊ (37), με ημερομηνία 15 Αυγούστου 1916
LIFO NEWSROOM
Η πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στην ιστορία της Βραζιλίας – 64 νεκροί, σκηνές πολέμου στις φαβέλες

Διεθνή / Η πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στην ιστορία της Βραζιλίας – 64 νεκροί, σκηνές πολέμου στις φαβέλες

Τουλάχιστον 64 άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερις αστυνομικοί, σκοτώθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση κατά του Comando Vermelho σε δύο φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο
LIFO NEWSROOM
Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί έβλαψαν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Διεθνή / Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί βλάπτουν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Η Τιφαίν Οζιέρ μίλησε στη δίκη για τον σεξιστικό εκφοβισμό εναντίον της πρώτης κυρίας της Γαλλίας - «Δεν περνά μέρα ή εβδομάδα χωρίς κάποιος να μην της μιλήσει γι’ αυτό»
LIFO NEWSROOM