FireAid: Συναυλία για την ενίσχυση των πληγέντων από τις φωτιές στο Λος Άντζελες - Ποιοι συμμετέχουν

FireAid: Συναυλία για την ενίσχυση των πληγέντων από τις φωτιές στο Λος Άντζελες - Ποιοι συμμετέχουν Facebook Twitter
Από αριστερά: Κέιτι Πέρι, Lady Gaga και Μπίλι Άιλις / Φωτ: Getty
0

Το Λος Άντζελες είναι αντιμέτωπο με τις επιπτώσεις των πιο καταστροφικών πυρκαγιών στην ιστορία της πόλης του και αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διοργανώσουν μια «βραδιά μουσικής και αλληλεγγύης».

Η συναυλία FireAid Benefit έχει οριστεί για τις 30 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιηθεί σε δύο χώρους στο Ίνγκλγουντ, στο Intuit Dome και στο Kia Forum, με συμμετέχοντες τους Στίβι Νικς, Τζόνι Μίτσελ, Κέιτι Πέρι, Μπίλι Άιλις, Ροντ Στιούαρτ, Lady Gaga, P!NK, Sting, Red Hot Chili Peppers, Green Day και Earth, Wind, & Fire.

Οι Στίβεν Στιλς, Τζον Μάγιερς, Ντέιβ Μάθιους, Lil Baby έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους με περισσότερους καλλιτέχνες να αναμένεται να επιβεβαιώσουν ότι θα τραγουδήσουν στη συναυλία.

Η συναυλία αλληλεγγύης στους πληγέντες από τις πυρκαγιές θα μεταδοθεί ταυτόχρονα σε Apple TV, Max, Netflix, Paramount+, Prime Video, YouTube και στο Amazon Music Channel στο Twitch και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στα AMC Theaters. Θα μεταδοθεί επίσης σε Apple Music, iHeart Radio, SiriusXM, Spotify και SoundCloud.

Την παραγωγή της εκδήλωσης ανέλαβαν οι Σέλι και Ίρβινγκ Έιζοφ στελέχοι της μουσικής βιομηχανίας που διευθύνουν το Full Stop Management και ήταν επικεφαλής της Ticketmaster, και οι Στιβ και Κόνι Μπάλμερ η Live Nation και η AEG Presents.

Η συναυλία χρηματοδοτείται από τις Live Nation και AEG Presents και τα έδοδα της θα βοηθήσουν τους πληγέντες από τις φονικές, καταστροφικές πυρκαγιές και το Λος Άντζελες να ανακάμψουν. Θα διατεθούν σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που «θα επικεντρωθεί στην ανοικοδόμηση υποδομών, στην υποστήριξη των εκτοπισμένων οικογενειών και στην προώθηση τεχνολογιών και στρατηγικών πρόληψης πυρκαγιών για να διασφαλιστεί ότι το Λος Άντζελες θα είναι καλύτερα προετοιμασμένο για έκτακτες ανάγκες πυρκαγιάς» ανακοίνωσε το Live Nation.

Οι Eagles υποστήριξαν την εκδήλωση με δωρεά 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές έχουν επηρεάσει εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και πολλοί καλλιτέχνες, μέλη της βιομηχανίας ψυχαγωγίας έχουν χάσει τα σπίτια τους, ιδιαίτερα στις περιοχές Πασίφικ Πάλισεϊντς, Πασαντίνα και Αλταντίνα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Η κυβέρνηση Τραμπ παγώνει τα ραντεβού για φοιτητικές βίζες και εντείνει τον έλεγχο στα social media για αλλοδαπούς φοιτητές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ