FAS: Με πέντε βόμβες ήθελαν να αιματοκυλήσουν οι τρομοκράτες το Αννόβερο

FAS: Με πέντε βόμβες ήθελαν να αιματοκυλήσουν οι τρομοκράτες το Αννόβερο Facebook Twitter
1

Επικαλούμενη πηγές από τις γερμανικές αρχές, η εφημερίδα FAS αποκαλύπτει σήμερα τα σχέδια των τρομοκρατών που ήθελαν με πολλαπλά χτυπήματα να αιματοκυλήσουν το Αννόβερο. Το δημοσίευμα αναφέρει πως το σχέδιο περιελάμβανε τρεις βόμβες στο στάδιο όπου θα διεξαγόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ολλανδίας παρουσία της καγκελαρίου Μέρκελ, μία σε στάση λεωφορείου και μία σε σιδηροδρομικό σταθμό.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, η οποία επικαλείται πληροφορίες από κύκλους των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας, οι γερμανικές αρχές είχαν ειδοποιηθεί σχετικά από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες είχαν μάλιστα στη διάθεσή τους τα ονόματα των επίδοξων δραστών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στην πόλη δεν βρέθηκαν τελικά εκρηκτικά, ωστόσο το Βερολίνο εκτιμά ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στην Γερμανία παραμένει υψηλός, καθώς, όπως επισημαίνει στην Bild am Sonntag ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ, είναι περίπου 760 οι Γερμανοί πολίτες που έχουν ενταχθεί στις δυνάμεις του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους, ενώ ο αριθμός των «υπόπτων» είναι σήμερα μεγαλύτερος από ποτέ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια