Φανατικός οπαδός του Brexit πέταξε αβγό στον Κόρμπιν

Φανατικός οπαδός του Brexit πέταξε αβγό στον Κόρμπιν Facebook Twitter
EPA
0

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι Βρετανικές αρχές καθώς φέρεται να πέταξε ένα αυγό στον Τζέρεμι Κορμπίν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ηγέτη της εργατικής τάξης σε ένα τζαμί στην εκλογική του περιφέρεια την Κυριακή.

Ο Κόρμπιν βρισκόταν στην εκλογική περιφέρεια του Islington North του Λονδίνου, όταν τον χτύπησε το αυγό, επιβεβαίωσαν πηγές των Εργατικών.

Ο ηγέτης των Εργατικών πραγματοποίησε επίσκεψη στο τζαμί του Πάρκου Finsbury και στο μουσουλμανικό ίδρυμα κοινωνικής πρόνοιας, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης «Visit My Mosque Day», μιας εθνικής εκδήλωσης στην οποία το κοινό καλείται να επισκεφθεί τα τοπικά τζαμιά.

Σύμφωνα με πηγή του κόμματος, ο Κόρμπιν δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του. Η μητροπολιτική αστυνομία δήλωσε ότι πραγματοποίησε τη σύλληψη ενός 41χρονου άνδρα, ύποπτο για την επίθεση.

Η αστυνομία δήλωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα αμέσως μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στην οδό Seven Sisters Road. Ο συλληφθείς εικάζεται ότι ήταν υποστηρικτής του Brexit.

Με πληροφορίες από The Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οκτώ χρόνια από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία - Γιατί CIA και άλλοι δεν το πίστεψαν ποτέ

Διεθνή / Τουρκία: Αποτυχημένο πραξικόπημα κατά Ερντογάν 8 χρόνια μετά - Γιατί η CIA δεν το πίστεψε ποτέ

Από το 2016 συνολικά 705.172 Τούρκοι κρατήθηκαν ή συνελήφθησαν - Το πραξικόπημα έδωσε στον Ερντογάν όσα χρειαζόταν για να εδραιώσει την απόλυτη κυριαρχία του και άλλαξε την Τουρκία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ