Φωτιά τώρα στου Ρέντη

Ευάγγελος Μπούσης: Ο διάσημος σχεδιαστής του Dundas World- Ο γάμος με τον Peter Dundas και τα παιδιά τους

Ευάγγελος Μπούσης: Ο διάσημος σχεδιαστής του Dundas World- Ο γάμος με τον Peter Dundas και τα παιδιά τους Facebook Twitter
0

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5, εμφανίστηκε το δίδυμο του Dundas World, ο σχεδιαστής Πίτερ Ντούντας και ο ελληνικής καταγωγής σύντροφός του και συνεργάτης του Ευάγγελος Μπούσης.

Οι δύο σχεδιαστές μόδας παρακολούθησαν την πασαρέλα «τεσσάρων εποχών» και 65 μέτρων των μοντέλων, αλλά και τη φωτογράφισή τους, με τον Ευάγγελο Μπούση να φιλοξενείται αργότερα ως guest κριτής στο πλατό.

Οι δύο fashion designers είναι γνωστοί ως Dundas World, με το brand τους να έχει ντύσει, μεταξύ άλλων, πολλούς διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους Beyoncé, Χέιλι Μπίμπερ, Κένταλ Τζένερ, Ciara, Μισέλ Ομπάμα, Τζέιν Φόντα, Χάιντι Κλουμ, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Mary J.Blige και Κιμ Καρντάσιαν.

Ωστόσο, εκτός από συνεργάτες, είναι και ζευγάρι. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στη Μύκονο και απέκτησαν τα παιδιά τους, Αλέξιο και Ελένη, μέσω παρένθετης μητέρας.

Ευάγγελος Μπούσης και Πίτερ Ντούντας επέλεξαν το φετινό καλοκαίρι την Ελλάδα για τη βάφτιση των παιδιών τους, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Nονές ήταν το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η στενή φίλη τους, Ευγενία Νιάρχου, ενώ στο πάρτι της βάφτισης ήταν καλεσμένη και η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες της.

O Σκανδιναβός σχεδιαστής Πίτερ Ντούντας γεννήθηκε στο Όσλο και εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ σε ηλικία 14 ετών. Σπούδασε στη σχολή Parsons της Νέας Υόρκης και ξεκίνησε την καριέρα του στη μόδα στους οίκους Ungaro, Pucci και Roberto Cavalli, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε το δικό του brand.

Γεννημένος από Έλληνες γονείς, ο Ευάγγελος Μπούσης μεγάλωσε στο Σικάγο ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και την υποκριτική κι έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», όπου φλέρταρε σε κάποιο επεισόδιο με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κερνώντας κοκτέιλ Cosmopolitan την Κιμ Κάτραλ.

Είναι γόνος της οικογένειας Μπούση που είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, τόσο για το φιλανθρωπικό της έργο, αλλά και για την αλυσίδα παντοπωλείων Cermak Fresh Market που δραστηριοποιείται σε Ιλινόις, Ουισκόνσιν και Μιλγουόκι. Η οικογένεια Μπούση έχει διατελέσει επίσης χορηγός των Μιλγουόκι Μπακς.

Στο βιογραφικό του μετρά γωτογραφίσεις με τον θρυλικό Μπρους Γουέμπερ αλλά και τον Μάριο Τεστίνο για τη Vogue Australia, ενώ σταθμός για εκείνον υπήρξε η γνωριμία του με τον Πίτερ Ντούντας. Μετά από λίγο έγινε πρόεδρος του οίκου Dundas και υπεύθυνος για την εικόνα του. 

Διεθνή
0

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Ο CEO της Tesla δείχνει αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας, η επιτυχία της οποίας θα μπορούσε να τον μετατρέψει στον πρώτο τρισεκατομμυριούχο στην ιστορία, υπό προϋποθέσεις
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Καρόλου - Τραμπ: Ο βασιλιάς θα ψάξει ευήκοα ώτα σε έναν «αντι-περιβαλλοντιστή» πρόεδρο

Διεθνή / Η δεύτερη απόπειρα του βασιλιά Καρόλου να πείσει τον Τραμπ για την κλιματική κρίση

Ο Βασιλιάς Κάρολος επιχειρεί ξανά να πείσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την ανάγκη δράσης απέναντι στην κλιματική αλλαγή, σε μια κρίσιμη συνάντηση στο Ουίνδσορ - Τι ειπώθηκε, πώς αντέδρασε ο Τραμπ και γιατί αυτή η συνομιλία μπορεί να καθορίσει το μέλλον του πλανήτη
LIFO NEWSROOM
Στο στόχαστρο των ΗΠΑ ο Πειραιάς: Εκστρατεία ενάντια στην κυριαρχία της Κίνας στα λιμάνια παγκοσμίως

Διεθνή / Στο «στόχαστρο» των ΗΠΑ ο Πειραιάς: Εκστρατεία ενάντια στην κυριαρχία της Κίνας στα λιμάνια παγκοσμίως

Οι ΗΠΑ βάζουν στο στόχαστρο την κινεζική παρουσία στον Πειραιά, με σχέδιο περιορισμού της COSCO και ανάκτησης του γεωπολιτικού ελέγχου του μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου: Πρέπει να κάνουμε το Ισραήλ «υπερ-Σπάρτη»

Διεθνή / Νετανιάχου: Πρέπει να κάνουμε το Ισραήλ «υπερ-Σπάρτη» - Τι σημαίνει αυτό

Σε ομιλία του ο Νετανιάχου προειδοποίησε ότι η χώρα θα πρέπει να γίνει μια «υπερ-Σπάρτη», προδιαγράφοντας το ενδεχόμενο ενός στρατιωτικοποιημένου, αυτοδύναμου μέλλοντος, με λιγότερες εμπορικές συναλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ καταθέτει αγωγή 15 δισ. δολαρίων κατά των New York Times

Διεθνή / Ο Τραμπ καταθέτει αγωγή 15 δισ. δολαρίων κατά των New York Times

Ο πρόεδρος κατηγόρησε την εφημερίδα ότι λειτουργεί ως «εικονικό φερέφωνο της ριζοσπαστικής αριστεράς και του Δημοκρατικού Κόμματος», επικαλούμενος μεταξύ άλλων την υποστήριξή της προς την Κάμαλα Χάρις στις εκλογές του 2024
LIFO NEWSROOM