Έτοιμο για δοκιμή το πρώτο εργαστηριακό πέος

Έτοιμο για δοκιμή το πρώτο εργαστηριακό πέος Facebook Twitter
3

Το πρώτο ανθρώπινο πέος, δημιούργημα εργαστηρίου, θα δοκιμάσουν οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Αναγεννητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Γουέικ Φόρεστ της Β.Καρολίνα, αν πάρουν το πράσινο φως από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Το τεχνητό μόριο αναπτύχθηκε από κύτταρα του ίδιου του ασθενή για να μην υπάρχει απόρριψη από τον οργανισμό.

Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι αν η δοκιμή είναι επιτυχημένη τότε θα υπάρξει λύση για άνδρες με εκ γενετής ανωμαλίες, σοβαρά τραύματα στα γεννητικά όργανα ή απώλεια του πέους μετά από αντικαρκινική θεραπεία.

Η ίδια ομάδα είχε καταφέρει το 2008 να δημιουργήσει τεχνητά πέη για κουνέλια τα οποία μάλιστα συνευρέθησαν με θηλυκά και απέκτησαν και απογόνους.

Ο επικεφαλής ερευνητής Άντονι Ατάλα είχε ξεκινήσει το 1992 σχετικές έρευνες προκειμένου να βοηθήσει παιδιά που γεννιούνταν με ανωμαλίες των γεννητικών οργάνων.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
' Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων ' ορίστε τα αμερικανάκια, επιτέλους το αναγνωρισαν, πάντα το λέγαμε κορίτσια -κάτσε να τη φας μωρό μου θα σου κάνει καλο -.
πέρα από το σοβαρό και το σημαντικό του πράγματος που είναι αναμφισβήτητο. Επιστήμονας γυρνάει σπίτι κουρασμένος. Η γυναίκα του τον ρωτάει -τι κάνατε αγάπη μου σήμερα στη δουλειά?-π@@τσες