Επίθεση στο Ιράν: Συστάσεις του Υπουργείου Εξωτερικών προς τους Έλληνες πολίτες στο Ισραήλ

Επίθεση στο Ιράν: Συστάσεις του Υπουργείου Εξωτερικών προς τους Έλληνες πολίτες στο Ισραήλ Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Το Υπουργείο Εξωτερικών, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει κηρυχθεί στο Ισραήλ, συνιστά στους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στη χώρα να παραμείνουν σε ασφαλές μέρος, πλησίον καταφυγίου, και να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών Αρχών.

Ο εναέριος χώρος του Ισραήλ είναι κλειστός και δεν πραγματοποιούνται, επί του παρόντος, πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ben Gurion. Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει ενεργοποιήσει τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων. Τηλέφωνα επικοινωνίας: ‪(+30) 210-3681350‬ και ‪(+30) 210-3681730‬.

Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που έχει κηρυχθεί στο Ισραήλ, μετά την εξαπόλυση επίθεσης εναντίον ιρανικών στόχων, η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ καλεί τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στη χώρα να παραμένουν σε ασφαλές μέρος, κοντά σε καταφύγιο, και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των τοπικών Αρχών.

Παράλληλα, οι Έλληνες πολίτες καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη σχετική φόρμα ώστε να υπάρχει επικοινωνία σε περίπτωση ανάγκης.

Για επείγουσες περιπτώσεις, η Πρεσβεία διαθέτει γραμμή έκτακτης ανάγκης στον αριθμό: +972 546817282.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Διεθνή / Τι θα γίνει με τα Στενά του Ορμούζ: Σήμερα η ψηφοφορία του ΟΗΕ λίγο πριν λήξει το τελεσίγραφο Τραμπ στο Ιράν

Τι προβλέπει το σχέδιο απόφασης που έχει υποβάλει το Μπαχρέιν με στόχο την προστασία της εμπορικής ναυσιπλοΐας μέσα και γύρω από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Διεθνή / Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Στο σημείο έχουν ήδη βρεθεί κανόνια, παπούτσια, κομμάτια από στολές, διακριτικά, μπουκάλια και ανθρώπινα λείψανα, ενώ οι αρχαιολόγοι δουλεύουν με πίεση χρόνου, επειδή η περιοχή συνδέεται με το μεγάλο κατασκευαστικό project του Lynetteholm.
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ

Διεθνή / Ρεκόρ απασχόλησης στην Ισπανία με τους ασφαλισμένους να φτάνουν τα 22 εκατομμύρια

Ο αριθμός των ασφαλισμένων έφτασε σε ιστορικό υψηλό τον Μάρτιο, χάρη στην Εβδομάδα του Πάσχα, αφού δημιουργήθηκαν περισσότερες από 211.000 θέσεις εργασίας και η ανεργία σημείωσε μικρή πτώση
THE LIFO TEAM