«Επιτέλους είδε την αλήθεια για τη Μέγκαν Μαρκλ» - Ο μπάτλερ της Νταϊάνα μιλά για τον πρίγκιπα Χάρι

«Επιτέλους είδε την αλήθεια για την Μέγκαν Μαρκλ» - Ο μπάτλερ της Νταϊάνα μιλά για τον πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

O πρίγκιπας Χάρι «είδε επιτέλους την αλήθεια για την Μέγκαν Μαρκλ» αναφέρει ο πρώην μπάτλερ της μητέρας του πριγκίπισσάς  Νταϊάνα σε συνέντευξή του. 

Ο Πολ Μπάρελ, ο οποίος εργάστηκε ως μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα για πάνω από 10 χρόνια - μέχρι και τον θάνατό της το 1997 - ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι παραμένει ακόμα παντρεμένος με την Μέγκαν Μαρκλ μόνο και μόνο για τα δύο παιδιά του, τον Άρτσι και την Λίλιμπετ. 

«Είμαι ο μόνος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο που σκέφτεται αν τελικά ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει την αλήθεια; Έχει δει επιτέλους την αλήθεια για την γυναίκα του και ότι του έχει κάνει πλύση εγκεφάλου μαγεύοντας τον με την ομορφιά της ή κάτι τέτοιο; Γιατί όλοι το ξέρουμε αυτό, αλλά αυτός δεν φαίνεται να το βλέπει», είπε ο Μπάρελ στο GB News Friday.

Ο 64χρονος πρώην μπάτλερ μάλιστα επανέλαβε την πεποίθησή του ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει εν τέλει στη βασιλική οικογένεια και μάλιστα σύντομα. Θεωρεί δε, ότι τόσο η οικογένειά του όσο ο βρετανικός λαός θα τον υποδεχτεί «με ανοιχτές αγκάλες». 

«Θα αποφύγει το διαζύγιο ο πρίγκιπας Χάρι»

Ο Πολ Μπάρελ εξήγησε και τους λόγους που θα αποφύγει το διαζύγιο, καθώς είναι και αυτός παιδί που μεγάλωσε με χωρισμένους γονείς. 

«Προσωπικά γνωρίζω τον Χάρι και νομίζω ότι πάντα ήθελε να γίνει πατέρας, πάντα ήθελε παιδιά. Θεωρώ ότι αυτό το κομμάτι παίζει καθοριστικό ρόλο για τον χωρισμό του» σημείωσε. 

«Νομίζω ότι θα ήθελε να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν, γιατί αν χώριζε τώρα με την Μέγκαν Μαρκλ, θα έχανε τα παιδιά του γιατί εκείνη θα τα κρατούσε στην Αμερική και εκείνος δεν θα τα έβλεπε» συνέχισε. 

«Εξαιτίας όλων αυτών, νομίζω ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα προσπαθήσει να τηρήσει το πρόγραμμα για όσο περισσότερο μπορεί. Αναπόφευκτα θα δείτε ρωγμές σε αυτόν τον γάμο γιατί ξέρουμε ότι η παγκόσμια φήμη που έχει προσελκύσει πάνω του αυτό το ζευγάρι, φέρνει μεγάλη πίεση μέσα στη σχέση τους» πρόσθεσε. 

Με πληροφορίες από New York Post


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Προσφέρεται να ανοίξει ξανά τα Στενά του Ορμούζ αν οι ΗΠΑ άρουν τον αποκλεισμό τους

Η πρόταση του Ιράν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ με αντάλλαγμα την άρση του αμερικανικού αποκλεισμού και τον τερματισμό του πολέμου εντείνει το γεωπολιτικό αδιέξοδο και προκαλεί νέα αναταραχή στις διεθνείς αγορές ενέργειας
THE LIFO TEAM
Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ζόχραν Μαμντάνι, διόρισε τη Σον(τά) Σμιθ-Κρουζ στην υπηρεσία που διαχειρίζεται τα δημοτικά αρχεία της πόλης, σε μια περίοδο όπου η ιστορική μνήμη και η πρόσβαση στα δημόσια δεδομένα έχουν μετατραπεί σε πεδίο πολιτικής σύγκρουσης.
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΝΕΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γάζα: Οι σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις επιδεινώνουν την κρίση έλλειψης νερού

Η οξεία έλλειψη καθαρού νερού στη Γάζα έχει οδηγήσει σε σοβαρή υγειονομική κρίση, με την εξάπλωση ασθενειών και τις επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού να επιδεινώνονται λόγω της καταστροφής των υποδομών και των ελλείψεων σε βασικά είδη υγιεινής
THE LIFO TEAM
ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΔΡΑΣΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: «Δεν περιμένω συγχώρεση» έγραφε ο 31χρονος δράστης

Οι αρχές εξετάζουν τις αναρτήσεις και το ιστορικό του στα social media, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, την ώρα που ο 31χρονος δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / «Δεν είμαι παιδεραστής» - Εκνευρισμός Τραμπ με αναφορά στο μανιφέστο του δράστη των πυροβολισμών

Ο εκνευρισμός του με την παρουσιάστρια όταν αναφέρθηκε σε αποσπάσματα από το μανιφέστο του δράστη, που αποκαλούσε τον Αμερικανό πρόεδρο «βιαστή» και «παιδεραστή»
THE LIFO TEAM