«Επιτέλους είδε την αλήθεια για τη Μέγκαν Μαρκλ» - Ο μπάτλερ της Νταϊάνα μιλά για τον πρίγκιπα Χάρι

«Επιτέλους είδε την αλήθεια για την Μέγκαν Μαρκλ» - Ο μπάτλερ της Νταϊάνα μιλά για τον πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

O πρίγκιπας Χάρι «είδε επιτέλους την αλήθεια για την Μέγκαν Μαρκλ» αναφέρει ο πρώην μπάτλερ της μητέρας του πριγκίπισσάς  Νταϊάνα σε συνέντευξή του. 

Ο Πολ Μπάρελ, ο οποίος εργάστηκε ως μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα για πάνω από 10 χρόνια - μέχρι και τον θάνατό της το 1997 - ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι παραμένει ακόμα παντρεμένος με την Μέγκαν Μαρκλ μόνο και μόνο για τα δύο παιδιά του, τον Άρτσι και την Λίλιμπετ. 

«Είμαι ο μόνος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο που σκέφτεται αν τελικά ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει την αλήθεια; Έχει δει επιτέλους την αλήθεια για την γυναίκα του και ότι του έχει κάνει πλύση εγκεφάλου μαγεύοντας τον με την ομορφιά της ή κάτι τέτοιο; Γιατί όλοι το ξέρουμε αυτό, αλλά αυτός δεν φαίνεται να το βλέπει», είπε ο Μπάρελ στο GB News Friday.

Ο 64χρονος πρώην μπάτλερ μάλιστα επανέλαβε την πεποίθησή του ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει εν τέλει στη βασιλική οικογένεια και μάλιστα σύντομα. Θεωρεί δε, ότι τόσο η οικογένειά του όσο ο βρετανικός λαός θα τον υποδεχτεί «με ανοιχτές αγκάλες». 

«Θα αποφύγει το διαζύγιο ο πρίγκιπας Χάρι»

Ο Πολ Μπάρελ εξήγησε και τους λόγους που θα αποφύγει το διαζύγιο, καθώς είναι και αυτός παιδί που μεγάλωσε με χωρισμένους γονείς. 

«Προσωπικά γνωρίζω τον Χάρι και νομίζω ότι πάντα ήθελε να γίνει πατέρας, πάντα ήθελε παιδιά. Θεωρώ ότι αυτό το κομμάτι παίζει καθοριστικό ρόλο για τον χωρισμό του» σημείωσε. 

«Νομίζω ότι θα ήθελε να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν, γιατί αν χώριζε τώρα με την Μέγκαν Μαρκλ, θα έχανε τα παιδιά του γιατί εκείνη θα τα κρατούσε στην Αμερική και εκείνος δεν θα τα έβλεπε» συνέχισε. 

«Εξαιτίας όλων αυτών, νομίζω ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα προσπαθήσει να τηρήσει το πρόγραμμα για όσο περισσότερο μπορεί. Αναπόφευκτα θα δείτε ρωγμές σε αυτόν τον γάμο γιατί ξέρουμε ότι η παγκόσμια φήμη που έχει προσελκύσει πάνω του αυτό το ζευγάρι, φέρνει μεγάλη πίεση μέσα στη σχέση τους» πρόσθεσε. 

Με πληροφορίες από New York Post


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα του Σι Τζινπίνγκ: Εκκαθαρίσεις, παράνοια και λίγο από Στάλιν και ΜάοΗ Σκοτεινή Πολιτική Σκηνή

Διεθνή / Η Κίνα του Σι Τζινπίνγκ: Εκκαθαρίσεις, παράνοια και λίγο από Στάλιν και Μάο

Η Κίνα παραμένει μυστήριο για τον κόσμο: οι καθαρισμοί της ηγεσίας υπό τον Σι Τζινπίνγκ θυμίζουν Στάλιν και Μάο, ενώ οι φήμες και οι πολιτικές αναταράξεις προκαλούν ανησυχία διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στις ΗΠΑ: Πέντε τουρίστες νεκροί - Επέστρεφαν από τους Καταρράκτες του Νιαγάρα

Διεθνή / Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στις ΗΠΑ: Πέντε τουρίστες νεκροί - Επέστρεφαν από τους Καταρράκτες του Νιαγάρα

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα τουριστικού λεωφορείου στη Νέα Υόρκη. Οι επιβάτες, κυρίως τουρίστες από Ινδία, Κίνα και Φιλιππίνες, επέστρεφαν από το Νιαγάρα στη Νέα Υόρκη
LIFO NEWSROOM
Ο ΟΗΕ κηρύσσει λιμό στη Γάζα, αλλά το Ισραήλ συνεχίζει να το αρνείται

Διεθνή / Ο ΟΗΕ κηρύσσει λιμό στη Γάζα, αλλά το Ισραήλ συνεχίζει να το αρνείται

Ο «λιμός της Γάζας» θα «μπορούσε να είχε αποφευχθεί» αν δεν υπήρχε «η συστηματική παρεμπόδιση του Ισραήλ», τόνισε ο επικεφαλής των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων των Ηνωμένων Εθνών, ο Τομ Φλέτσερ
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Μενέντεζ: Ο Λάιλ ενώπιον της επιτροπής λίγο μετά την απόρριψη αποφυλάκισης στον Έρικ

Διεθνή / Υπόθεση Μενέντεζ: Ο Λάιλ ενώπιον της επιτροπής λίγο μετά την απόρριψη αποφυλάκισης στον Έρικ

Μετά από 30 χρόνια στη φυλακή, ο Έρικ Μενέντεζ είδε την αίτηση αποφυλάκισής του να απορρίπτεται. Ο αδελφός του, Λάιλ, ετοιμάζεται τώρα να αντιμετωπίσει το συμβούλιο αποφυλάκισης
LIFO NEWSROOM