Έπαιξε 6 φορές τα ίδια νούμερα στη λοταρία επειδή «είχε προαίσθημα», πήρε όλα τα χρήματα

US man uses 'intuition' to win lottery six times Facebook Twitter
0

Ένας βετεράνος του αμερικανικού στρατού μπήκε σε μια κάβα στη Μασαχουσέτη μια κρύα μέρα του Δεκεμβρίου. Αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στη λοταρία, όπως έκανε επί πάνω από 20 χρόνια.

Όμως σε αντίθεση με ό,τι συνήθιζε να κάνει για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η διαίσθησή του τού υπαγόρευσε να μην παίξει μόνο μία στήλη, αλλά έξι, και να μη χρησιμοποιείς οποιουσδήποτε αριθμούς, αλλά να επιλέξει τους ίδιους ακριβώς αριθμούς σε κάθε λαχνό.

Όπως τα έφερε η τύχη, οι αριθμοί του Raymond Roberts ήταν οι νικητήριοι και κάθε ένας είχε έπαθλο 390.000 δολάρια.

Η λοταρία δίνει ένα προκαθορισμένο ποσό για κάθε στήλη με τα νικητήρια νούμερα, που σημαίνει ότι ο κ. Roberts κέρδισε τα εξαπλάσια χρήματα «χάρη στο προαίσθημά του να παίξει τους ίδιους αριθμούς, σε έξι διαφορετικά δελτία». 

Ο κ. Roberts επέλεξε να πάρει ένα εφάπαξ ποσό για πέντε από τα λαχεία - κερδίζοντας συνολικά σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια. Για τον έκτο λαχνό, επέλεξε να λάβει 20 ετήσιες πληρωμές των 25.000 δολαρίων.

Οι νικητήριοι αριθμοί που επέλεξε ο κ. Roberts ήταν ένας συνειδητός συνδυασμός γενεθλίων και ημερομηνιών επετείων. Τους είχε χρησιμοποιήσει και σε άλλα λαχεία, σε προηγούμενες κληρώσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.   

Ο βετεράνος, από το Fall River, 80 χιλιόμετρα νότια της Βοστώνης, παρέλαβε τα κέρδη του στις 15 Δεκεμβρίου και όπως δήλωσε, το πρώτο πράγμα που σκοπεύει να κάνει είναι να αγοράσει μία μοτοσικλέτα.  

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι πιθανότητες να κερδίσει κανείς μόνο το βραβείο των 25.000 δολαρίων ετησίως για μια ζωή είναι μία στις 1.813.028.

Οι κάτοικοι της Μασαχουσέτης ξοδεύουν κατά κεφαλήν τα περισσότερα χρήματα σε λαχεία και ξυστά από οπουδήποτε αλλού στις ΗΠΑ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ