Ενδοοικογενειακή βία στη Γαλλία: Αγόρι 11 χρονών μαχαίρωσε τον πατριό του για να σώσει τη μητέρα του

Ενδοοικογενειακή βία στη Γαλλία: Αγόρι 11 χρονών μαχαίρωσε τον πατριό του για να σώσει τη μητέρα του Facebook Twitter
φωτ.: ΕΡΑ
0

Ένα 11χρονο γερμανόπουλο τραυμάτισε τον πατριό του καταφέροντάς του τρεις μαχαιριές για να προστατεύσει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια ενδοοικογενειακού διαπληκτισμού στην ανατολική Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία, η οποία θα παραπέμψει την υπόθεση στα γερμανικά δικαστήρια λόγω του νεαρού της ηλικίας του παιδιού.

Το ζευγάρι είναι γερμανικής υπηκοότητας, είπε η εισαγγελία.

Η μητέρα και το παιδί της, που ζουν στη Γερμανία, διέμεναν στο σπίτι του πατριού στη γαλλική πόλη Φορμπάκ.

Το θύμα, που δέχθηκε επίθεση τρεις φορές, νοσηλεύτηκε τη νύχτα της Τετάρτη προς Πέμπτη, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η αντιεισαγγελέας Κατρίν Μπρετλίνγκ. Η ζωή του άνδρα δεν κινδυνεύει.

Το παιδί «επιτέθηκε στον πατριό του για να υπερασπιστεί την μητέρα του εν μέσω ενδοοικογενειακής διαμάχης και ενδοοικογενειακής βίας», δήλωσε.

Το αγόρι μίλησε ξανά σήμερα το πρωί στους ανακριτές και εξετάστηκε από ψυχίατρο. Τη μέριμνά του θα αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: Ο Τραμπ αποχώρησε από τη συνεδρίαση χωρίς την «τελική απόφαση» που δεσμεύτηκε ότι θα έπαιρνε

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σκόπευε να λάβει μια «οριστική απόφαση» σε σχέση με την ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν - Η αντίδραση της Τεχεράνης στην επιμονή του για τα πυρηνικά
THE LIFO TEAM