Ένας νεκρός από τη σύγκρουση οχημάτων στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Χίθροου

Ένας νεκρός από τη σύγκρουση οχημάτων στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Χίθροου Facebook Twitter
0

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά τη σύγκρουση δύο οχημάτων στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης του αεροδρομίου Χίθροου στο Λονδίνο, τον μεγαλύτερο αεροπορικό κόμβο της Ευρώπης.

«Ένας άνδρας πιστεύεται ότι υπέστη κάταγμα στον ώμο· η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο», ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Ένας άλλος άνδρας, ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου με σοβαρά τραύματα. Στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του», πρόσθεσε.

Μερικοί επιβάτες χρειάστηκε να αποβιβαστούν από ένα αεροπλάνο εξαιτίας του επεισοδίου, δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

«Θα συνεργαστούμε πλήρως με την αστυνομία στην έρευνα που θα ακολουθήσει», ανέφερε το Χίθροου σε ανακοίνωση. Το αεροδρόμιο δεν έκλεισε μετά το επεισόδιο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM