Εμιλιάνο Σάλα: Συνελήφθη άνδρας ως ύποπτος για ανθρωποκτονία

Εμιλιάνο Σάλα: Συνελήφθη άνδρας ως ύποπτος για ανθρωποκτονία Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ένας 64χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία την Τετάρτη, κατά τις έρευνες για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα

Ο ποδοσφαιριστής Εμιλιάνο Σάλα, που μόλις είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Κάρντιφ Σίτι, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στη Μάγχη μαζί με τον τον πιλότο του αεροσκάφους Ντέιβιντ Ίμποτσον την 21η Ιανουαρίου. Τα συντρίμμια του μονοκινητήριου Piper Malibu στο οποίο επέβαιναν ο πιλότος, 59 ετών, και ο πρώην επιθετικός της Νάντης, 28 ετών, που θα έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη νέα του ομάδα, εντοπίστηκαν στο βυθό της Μάγχης είκοσι μέρες μετά την πτώση του αεροσκάφους. Η σόρος του Σάλα βρέθηκε, σε αντίθεση με αυτή του Ντέιβιντ Ίμποτσον. 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντόρσετ ανέφερε ο 64χρονος από το Βόρειο Γιορκσάιρ συνελήφθη και απελευθερώθηκε ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Παράλληλα γνωστοποίησε ότι οι οικογένειες των δύο θυμάτων ενημερώθηκαν από τις Αρχές για τη σύλληψη. «Στις έρευνές μας πρέπει να εστιάσουμε στο αν υπάρχει οποιαδήποτε υποψία εγκληματικής ενέργειας. Ως αποτέλεσμα συλλάβαμε σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου, έναν 64χρονο από Βόρειο Γιορκσάιρ, ύποπτο για ανθρωποκτονία», ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας προσθέτοντας πως ο άνδρας βοηθάει στις έρευνες και ότι έχει αφεθεί ελεύθερος. 

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να μην προβαίνουν σε εικασίες για την ταυτότητα του άνδρα καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση των ερευνών. 

Τρεις μήνες μετά τον τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα, η οικογένειά του βυθίζεται και πάλι στη θλίψη, καθώς ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Οράσιο Σάλα, πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM