Έλον Μασκ: Το X θα πληρώσει νομικά έξοδα όσων «αδικήθηκαν» από αναρτήσεις τους στην πλατφόρμα

Έλον Μασκ: Το X θα πληρώσει νομικά έξοδα όσων «αδικήθηκαν» από αναρτήσεις τους στην πλατφόρμα Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η πλατφόρμα X, πρώην Twitter, θα πληρώσει τα νομικά έξοδα και θα καταθέσει αγωγές για λογαριασμό ανθρώπων, οι οποίοι αντιμετωπίσθηκαν άδικα από εργοδότες επειδή έκαναν κάποια ανάρτηση ή ακόμη και «like» σε ανάρτηση, σύμφωνα με τον Έλον Μασκ

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας και δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ ανέφερε πως «αν αντιμετωπιστήκατε άδικα από τον εργοδότη σας επειδή κάνατε κάποια ανάρτηση ή κάνατε "like" σε κάτι σ' αυτή την πλατφόρμα, θα χρηματοδοτήσουμε τα νομικά σας έξοδα».

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν θα υπάρξει όριο στη χρηματοδότηση των νομικών εξόδων και ότι δεν θα ασκηθούν «απλώς αγωγές»

«Και δεν θα ασκήσουμε απλώς αγωγές, θα το κάνουμε εξαιρετικά ηχηρά και θα καταδιώξουμε επίσης τα συμβούλια διευθυντών των εταιρειών», δήλωσε σε άλλη στιγμή ο Μασκ απαντώντας σε ανάρτηση που υποστήριζε ότι τίποτε δεν αλλάζει ταχύτερα τη συμπεριφορά στις ΗΠΑ από μια απειλή για μαζικές αγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Μασκ δήλωσε πως οι χρήστες του X κατέγραψαν σε διάστημα ενός μήνα «νέο υψηλό» ρεκόρ ενώ ανήρτησε γράφημα, σύμφωνα με το οποίο έχουν ξεπεράσει τα 540 εκατομμύρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από τις χώρες για να παραμείνουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Διεθνή / Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια για μια μόνιμη θέση στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Οι επικριτές ανησυχούν ότι ο Τραμπ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική ή ανταγωνιστική δομή προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο έχει επικρίνει εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM
Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Διεθνή / Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι σκοτώθηκαν χιλιάδες πολίτες - «Με τη βοήθεια του Θεού, το ιρανικό έθνος πρέπει να σπάσει τη ραχοκοκαλιά των στασιαστών»
THE LIFO TEAM