Έλον Μασκ: Τα e-mails στους υπαλλήλους με τις τρεις επιλογές - «Εκτελέστε τις οδηγίες μου»

Read the emails Elon Musk sent Tesla employees about music on the job and following directions Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ASSOCIATED PRESS
0

Δύο e-mails που έστειλε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ στους υπαλλήλους της εταιρείας του έφερε στο «φως» της δημοσιότητας το CNBC.

Πρόκειται για ηλεκτρονικά μηνύματα τα οποία εστάλησαν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και αφορούν τόσο στον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι υπάλληλοι να ακούν μουσική κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, όσο και στις τρεις επιλογές που έχουν όταν λαμβάνουν οδηγίες από τον ίδιο.

Το δημοσίευμα σημειώνει πως στις 4 Οκτωβρίου, η εταιρεία έχασε μια μεγάλη υπόθεση σε ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο, όταν μια κριτική επιτροπή αποφάσισε ότι η Tesla πρέπει να πληρώσει έναν πρώην εργαζόμενο, τον Owen Diaz, περίπου 137 εκατομμύρια δολάρια αφού υπέμεινε ένα φυλετικά εχθρικό εργασιακό περιβάλλον κατά τη διάρκεια εργασίας του στο εργοστάσιο αυτοκινήτων της Tesla στην Καλιφόρνια.

Τα δύο e-mails που έστειλε στις 3 και 4 Οκτωβρίου


Το πρώτο αφορούσε τη μουσική στη δουλειά.

Σε όλους


Από: Έλον Μασκ

Ημερομηνία: Κυριακή 3 Οκτωβρίου [η ώρα διορθώθηκε]

Θέμα: Μουσική στο εργοστάσιο

Ήθελα απλώς να πω ότι υποστηρίζω πολύ τη μουσική στο εργοστάσιο, καθώς και οποιεσδήποτε μικρές πινελιές που κάνουν τη δουλειά πιο ευχάριστη.

Ένας συνεργάτης μόλις μου έστειλε ένα σημείωμα ρωτώντας αν μπορούσαμε να έχουμε ένα αυτί για μουσική, ώστε το άλλο αυτί να μπορεί να ακούει τα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια. Καλό μου ακούγεται.

Επίσης, η μουσική από τα ηχεία μπορεί επίσης να επιτραπεί , εφόσον υπάρχει λογική συμφωνία μεταξύ των συναδέλφων ως προς τις μουσικές επιλογές. Εάν υπάρχουν άλλα πράγματα που πιστεύετε ότι θα βελτιώσουν τη μέρα σας, ενημερώστε με. Με νοιάζει πολύ που ανυπομονείτε να έρχεστε στη δουλειά κάθε μέρα!


Το δεύτερο θύμισε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό.

Σε όλους

Από: Έλον Μασκ


Ημερομηνία: Δευτέρα 4 Οκτωβρίου [η ώρα διορθώθηκε]


Θέμα: Παρακαλώ σημειώστε

Εάν σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμένα με σαφείς οδηγίες, επιτρέπονται μόνο τρεις ενέργειες από τους διαχειριστές.

1. Στείλτε μου πίσω email για να εξηγήσω γιατί αυτά που είπα ήταν λανθασμένα. Μερικές φορές, απλά κάνω λάθος!
2. Ζητήστε περαιτέρω διευκρινίσεις εάν αυτά που είπα ήταν διφορούμενα.
3. Εκτελέστε τις οδηγίες.

Εάν δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω, ο εν λόγω διευθυντής θα κληθεί να παραιτηθεί αμέσως.
Σας ευχαριστώ, Έλον.

Με πληροφορίες από CNBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ