Ελληνικής καταγωγής βουλευτής κατηγορείται οτι βοήθησε την Στανίση να εισέλθη χωρίς χαρτιά στον Καναδά

Ελληνικής καταγωγής βουλευτής κατηγορείται οτι βοήθησε την Στανίση να εισέλθη χωρίς χαρτιά στον Καναδά Facebook Twitter
13

 O Ελληνικής καταγωγής βουλευτής Τζιμ Καρύγιαννης κατηγορείται ότι παρενέβη για να επιταχύνει την είσοδο της Κατερίνας Στανίση και της μπάντας της μέσω του τελωνείου και του ελέγχου μετανάστευσης στο Τορόντο, ενώ η τραγουδίστρια θα τραγουδούσε στο μνημόσυνο των 40 ημερών για τον πατέρα του βουλευτή, σύμφωνα με την επίσημη αναφορά.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση και τέσσερα μέλη του συγκροτήματος της πήγαιναν στην πόλη για μια sold-out εκδήλωση στο Ellas Banquet Hall  στις 15 Φεβρουαρίου, όταν τους σταμάτησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορόντο επειδή δεν είχαν τις απαραίτητες άδειες εργασίας.

Στην εσωτερική έκθεση που συντάχθηκε από την Υπηρεσία Συνοριακών Ελέγχων και δημοσίευσε η εφημερίδα Globe and Mail, αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι ο βουλευτής συμβούλεψε τον διοργανωτή της συναυλίας να δηλώσουν οι μουσικοί διαφορετικό λόγο επισκεψης, ώστε να μπούν στην χώρα.

Σε συνέντευξή του τη Δευτέρα, ο κ. Καρύγιαννης επιβεβαίωσε ότι ασχολήθηκε με το θέμα. Παραδέχτηκε ότι οι μουσικοί ήταν στην πόλη για την συναυλία, προσθέτοντας ότι η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε ένα μνημόσυνο 40 ημερών για τον θάνατο του πατέρα του.

Οι πέντε μουσικοί αντιμετώπισαν προβλήματα στο τελωνείο στις 13 Φεβρουαρίου. Αρχικά, είπαν ότι δεν γνώριζαν ένας το άλλον και ότι βρίσκονταν στο Τορόντο για να επισκεφθούν διαφορετικούς ανθρώπους, σύμφωνα με την αναφορά. Στην πραγματικότητα, η κα Στανίση ταξίδευε με τον αδελφό της Μιχάλη, καθώς και άλλους τρεις μουσικούς.

Στη συνέντευξη, ο κ. Καρύγιαννης αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα, επικαλούμενος ατομικά δικαιώματα.

"Βοηθάω πολλούς άνθρωπους να έρθουν στον Καναδά», είπε.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM
«Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

Διεθνή / «Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

«Η σχέση με την Κίνα και με τον πρόεδρο Σι είναι εξαιρετική, και οι δύο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει έτσι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

13 σχόλια
κακώς δεν την άφησαν, γιατί οι καναδοί δεν ξέρουν πως μνημόσυνο χωρίς το "Αν ήσουν ένα δάκρυ μου, δε θα κλαιγα ποτέ να μη σε χάσω, αν ήσουν αμαρτία μου, συγνώμη δε ζητάω απ'το Θεό", δεν είναι μνημόσυνο...Φοβερός τύπος ο βουλευτής.(ποια να είναι η εκλογική του βάση άραγε;)
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ;;;;;;;;ΣΤΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ DADDY;Έχω ακούσει να βγάζουν φωτογραφίες στις κηδείες, έχω ακούσει να βάζουν το αγαπημένο τραγούδι του νεκρού. αλλά να καλέσουν τη Στανίση σε μηνμόσυνο; Χαχαχα δεν το χωράει ο νους μου... Καταπληκτικό.... Δεν πρόσεξα τίποτα από την υπόλοιπη είδηση...
Ναι, ΟΚ...Ενημερώστε τον Καναδά πως εμείς εδώ είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τους εγχώριους κάφρους.Για αυτούς που σκάνε μύτη εκεί και έχουν απλά καταγωγή, ανευθυνόμαστε.Μη μας το φορτώσουν τώρα ΚΑΙ αυτό!ΥΓ: Θα του 'κανε του ανθρώπου μνημόσυνο με Στανίση;; Είμαστε σίγουροι ότι δεν τη σταμάτησαν όχι λόγω έλειψης εγγράφων αλλά λόγω Στανίση;