Ελληνικής καταγωγής βουλευτής κατηγορείται οτι βοήθησε την Στανίση να εισέλθη χωρίς χαρτιά στον Καναδά

Ελληνικής καταγωγής βουλευτής κατηγορείται οτι βοήθησε την Στανίση να εισέλθη χωρίς χαρτιά στον Καναδά Facebook Twitter
13

 O Ελληνικής καταγωγής βουλευτής Τζιμ Καρύγιαννης κατηγορείται ότι παρενέβη για να επιταχύνει την είσοδο της Κατερίνας Στανίση και της μπάντας της μέσω του τελωνείου και του ελέγχου μετανάστευσης στο Τορόντο, ενώ η τραγουδίστρια θα τραγουδούσε στο μνημόσυνο των 40 ημερών για τον πατέρα του βουλευτή, σύμφωνα με την επίσημη αναφορά.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση και τέσσερα μέλη του συγκροτήματος της πήγαιναν στην πόλη για μια sold-out εκδήλωση στο Ellas Banquet Hall  στις 15 Φεβρουαρίου, όταν τους σταμάτησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορόντο επειδή δεν είχαν τις απαραίτητες άδειες εργασίας.

Στην εσωτερική έκθεση που συντάχθηκε από την Υπηρεσία Συνοριακών Ελέγχων και δημοσίευσε η εφημερίδα Globe and Mail, αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι ο βουλευτής συμβούλεψε τον διοργανωτή της συναυλίας να δηλώσουν οι μουσικοί διαφορετικό λόγο επισκεψης, ώστε να μπούν στην χώρα.

Σε συνέντευξή του τη Δευτέρα, ο κ. Καρύγιαννης επιβεβαίωσε ότι ασχολήθηκε με το θέμα. Παραδέχτηκε ότι οι μουσικοί ήταν στην πόλη για την συναυλία, προσθέτοντας ότι η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε ένα μνημόσυνο 40 ημερών για τον θάνατο του πατέρα του.

Οι πέντε μουσικοί αντιμετώπισαν προβλήματα στο τελωνείο στις 13 Φεβρουαρίου. Αρχικά, είπαν ότι δεν γνώριζαν ένας το άλλον και ότι βρίσκονταν στο Τορόντο για να επισκεφθούν διαφορετικούς ανθρώπους, σύμφωνα με την αναφορά. Στην πραγματικότητα, η κα Στανίση ταξίδευε με τον αδελφό της Μιχάλη, καθώς και άλλους τρεις μουσικούς.

Στη συνέντευξη, ο κ. Καρύγιαννης αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα, επικαλούμενος ατομικά δικαιώματα.

"Βοηθάω πολλούς άνθρωπους να έρθουν στον Καναδά», είπε.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
κακώς δεν την άφησαν, γιατί οι καναδοί δεν ξέρουν πως μνημόσυνο χωρίς το "Αν ήσουν ένα δάκρυ μου, δε θα κλαιγα ποτέ να μη σε χάσω, αν ήσουν αμαρτία μου, συγνώμη δε ζητάω απ'το Θεό", δεν είναι μνημόσυνο...Φοβερός τύπος ο βουλευτής.(ποια να είναι η εκλογική του βάση άραγε;)
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ;;;;;;;;ΣΤΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ DADDY;Έχω ακούσει να βγάζουν φωτογραφίες στις κηδείες, έχω ακούσει να βάζουν το αγαπημένο τραγούδι του νεκρού. αλλά να καλέσουν τη Στανίση σε μηνμόσυνο; Χαχαχα δεν το χωράει ο νους μου... Καταπληκτικό.... Δεν πρόσεξα τίποτα από την υπόλοιπη είδηση...
Ναι, ΟΚ...Ενημερώστε τον Καναδά πως εμείς εδώ είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τους εγχώριους κάφρους.Για αυτούς που σκάνε μύτη εκεί και έχουν απλά καταγωγή, ανευθυνόμαστε.Μη μας το φορτώσουν τώρα ΚΑΙ αυτό!ΥΓ: Θα του 'κανε του ανθρώπου μνημόσυνο με Στανίση;; Είμαστε σίγουροι ότι δεν τη σταμάτησαν όχι λόγω έλειψης εγγράφων αλλά λόγω Στανίση;