Ελληνικής καταγωγής βουλευτής κατηγορείται οτι βοήθησε την Στανίση να εισέλθη χωρίς χαρτιά στον Καναδά

Ελληνικής καταγωγής βουλευτής κατηγορείται οτι βοήθησε την Στανίση να εισέλθη χωρίς χαρτιά στον Καναδά Facebook Twitter
13

 O Ελληνικής καταγωγής βουλευτής Τζιμ Καρύγιαννης κατηγορείται ότι παρενέβη για να επιταχύνει την είσοδο της Κατερίνας Στανίση και της μπάντας της μέσω του τελωνείου και του ελέγχου μετανάστευσης στο Τορόντο, ενώ η τραγουδίστρια θα τραγουδούσε στο μνημόσυνο των 40 ημερών για τον πατέρα του βουλευτή, σύμφωνα με την επίσημη αναφορά.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση και τέσσερα μέλη του συγκροτήματος της πήγαιναν στην πόλη για μια sold-out εκδήλωση στο Ellas Banquet Hall  στις 15 Φεβρουαρίου, όταν τους σταμάτησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορόντο επειδή δεν είχαν τις απαραίτητες άδειες εργασίας.

Στην εσωτερική έκθεση που συντάχθηκε από την Υπηρεσία Συνοριακών Ελέγχων και δημοσίευσε η εφημερίδα Globe and Mail, αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι ο βουλευτής συμβούλεψε τον διοργανωτή της συναυλίας να δηλώσουν οι μουσικοί διαφορετικό λόγο επισκεψης, ώστε να μπούν στην χώρα.

Σε συνέντευξή του τη Δευτέρα, ο κ. Καρύγιαννης επιβεβαίωσε ότι ασχολήθηκε με το θέμα. Παραδέχτηκε ότι οι μουσικοί ήταν στην πόλη για την συναυλία, προσθέτοντας ότι η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε ένα μνημόσυνο 40 ημερών για τον θάνατο του πατέρα του.

Οι πέντε μουσικοί αντιμετώπισαν προβλήματα στο τελωνείο στις 13 Φεβρουαρίου. Αρχικά, είπαν ότι δεν γνώριζαν ένας το άλλον και ότι βρίσκονταν στο Τορόντο για να επισκεφθούν διαφορετικούς ανθρώπους, σύμφωνα με την αναφορά. Στην πραγματικότητα, η κα Στανίση ταξίδευε με τον αδελφό της Μιχάλη, καθώς και άλλους τρεις μουσικούς.

Στη συνέντευξη, ο κ. Καρύγιαννης αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα, επικαλούμενος ατομικά δικαιώματα.

"Βοηθάω πολλούς άνθρωπους να έρθουν στον Καναδά», είπε.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Τα νοσοκομεία έχουν κατακλυστεί από τραυματίες - Γιατροί μιλούν για «ασφυξία»

Διεθνή / Ιράν: Τα νοσοκομεία έχουν κατακλυστεί από τραυματίες - Γιατροί μιλούν για «ασφυξία»

Πολλοί από τους τραυματίες φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς, κυρίως στο κεφάλι και στα μάτια - Τουλάχιστον 50 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί και ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί
THE LIFO TEAM
Φωτιά στο Crans-Montana: Η θλίψη μετατρέπεται σε οργή και οι Ελβετοί αμφισβητούν ανοιχτά την κυβέρνηση

Διεθνή / Φωτιά στο Crans-Montana: Η θλίψη μετατρέπεται σε οργή και οι Ελβετοί αμφισβητούν ανοιχτά την κυβέρνηση

Η τραγωδία στο Crans-Montana αποκάλυψε σοβαρές αδυναμίες - Οι πολίτες διερωτώνται πώς απέτυχε ένα σύστημα που θεωρούνταν σχεδόν άψογο και τι μέτρα πρέπει να ληφθούν για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει έχουν τη Γροιλανδία για να αποτρέψουν τη Ρωσία και την Κίνα από το να την πάρουν

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει έχουν τη Γροιλανδία για να αποτρέψουν τη Ρωσία και την Κίνα από το να την πάρουν

«Δεν θέλουμε να γίνουμε Αμερικανοί, δεν θέλουμε να γίνουμε Δανοί, θέλουμε να είμαστε Γροιλανδοί» διαμηνύουν οι ηγέτες των πολιτικών κομμάτων της χώρας
THE LIFO TEAM

σχόλια

13 σχόλια
κακώς δεν την άφησαν, γιατί οι καναδοί δεν ξέρουν πως μνημόσυνο χωρίς το "Αν ήσουν ένα δάκρυ μου, δε θα κλαιγα ποτέ να μη σε χάσω, αν ήσουν αμαρτία μου, συγνώμη δε ζητάω απ'το Θεό", δεν είναι μνημόσυνο...Φοβερός τύπος ο βουλευτής.(ποια να είναι η εκλογική του βάση άραγε;)
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ;;;;;;;;ΣΤΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ DADDY;Έχω ακούσει να βγάζουν φωτογραφίες στις κηδείες, έχω ακούσει να βάζουν το αγαπημένο τραγούδι του νεκρού. αλλά να καλέσουν τη Στανίση σε μηνμόσυνο; Χαχαχα δεν το χωράει ο νους μου... Καταπληκτικό.... Δεν πρόσεξα τίποτα από την υπόλοιπη είδηση...
Ναι, ΟΚ...Ενημερώστε τον Καναδά πως εμείς εδώ είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τους εγχώριους κάφρους.Για αυτούς που σκάνε μύτη εκεί και έχουν απλά καταγωγή, ανευθυνόμαστε.Μη μας το φορτώσουν τώρα ΚΑΙ αυτό!ΥΓ: Θα του 'κανε του ανθρώπου μνημόσυνο με Στανίση;; Είμαστε σίγουροι ότι δεν τη σταμάτησαν όχι λόγω έλειψης εγγράφων αλλά λόγω Στανίση;