Έκρηξη σε ανθρακωρυχείο της Ισπανίας: Πέντε νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Έκρηξη σε ανθρακωρυχείο της Ισπανίας: Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν Facebook Twitter
Οι υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης της περιοχής Αστούριας καταφθάνουν στο ορυχείο μετά την έκρηξη / Φωτ: Χ - @112Asturias
0

Πέντε ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σε δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 31 Μαρτίου, σε ανθρακωρυχείο στην ισπανική περιφέρεια Αστούριας, στα βόρεια της χώρας, όπως ανακοίνωσαν οι περιφερειακές υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.

Δύο ακόμη εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο ανθρακωρυχείο δεν αποκόμισαν τραυματισμούς.

Οι υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης ανέφεραν πως υπήρξε πρόβλημα με μια μηχανή μέσα στο ορυχείο στην Ντεγκάνια στις 9:32 τοπική ώρα (10:32 ώρα Ελλάδας). Τρία ελικόπτερα και δύο ασθενοφόρα έχουν σταλεί στο σημείο.

Ο επικεφαλής της περιφέρειας Αντριάν Μπαρμπόν κήρυξε διήμερο πένθος και ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM