Εκρηξη βόμβας στη νοτιανατολική Τουρκία- Πέντε στρατιώτες και ένας αστυνομικός νεκροί

Εκρηξη βόμβας στη νοτιανατολική Τουρκία- Πέντε στρατιώτες και ένας αστυνομικός νεκροί Facebook Twitter
0


Πέντε στρατιώτες και ένα μέλος των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας σκοτώθηκαν σήμερα σε βομβιστική επίθεση που αποδόθηκε στους αντάρτες του PKK στο Νουσάιμπιν, της νοτιοανατολικής Τουρκίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.


Τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας συμμετείχαν σε στρατιωτική επιχείρηση στην πόλη αυτή της επαρχίας Μάρντιν, όπου εξερράγη η βόμβα που είχε τοποθετηθεί από μέλη του PKK, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο αυτό χτύπημα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM