Εκλογές Τουρκία- Κιλιτσντάρογλου: «Δεν θα κοιμηθούμε απόψε»

Εκλογές Τουρκία- Κιλιτσντάρογλου: «Δεν θα κοιμηθούμε απόψε» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/MANUEL DE ALMEIDA
0

Σε μια ακόμη δήλωση στο Twitter προχώρησε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με στόχο να ενθαρρύνει τους ψηφοφόρους του και να πάρει θέση απέναντι στις τρομερές καθυστερήσεις στις καταμετρήσεις που παρατηρούνται στα προπύργια της αντιπολίτευσης.

«Οι παρατηρητές και τα στελέχη των εκλογικών επιτροπών δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπουν τις θέσεις τους. Δεν θα κοιμηθούμε απόψε, λαέ μου. Προειδοποιώ το YSK, πρέπει να μετρήσετε τα δεδομένα σε όλες τις επαρχίες» έγραψε ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ, ο κυβερνήτης της περιοχής της Τσάνκαγια στην Άγκυρα έχασε την υπομονή του και εξαπέλυσε εντονότατες κατηγορίες για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις στην καταμέτρηση των ψήφων από την περιοχή.

«Οι ψήφοι έχουν μετρηθεί ήδη δέκα ολόκληρες φορές, και κάθε φορά βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ως νικητή!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις δύο μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια ακόμη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones σε οικιστικές περιοχές και σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην περιοχή», δηλώνει ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου
THE LIFO TEAM