Εκλογές ΗΠΑ: Τραμπ και Χάρις ισόπαλοι με 47% στην τελευταία προεκλογική δημοσκόπηση του CNN

Εκλογές ΗΠΑ: Τραμπ και Χάρις ισόππαλοι με 47% στην τελευταια προεκλογική δημοσκόπηση του CNN Facebook Twitter
0

Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις είναι ισόπαλοι συγκεντρώνοντας και οι δύο 47% μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων, σύμφωνα με την τελευταία πανεθνική δημοσκόπηση του CNN πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ της 5ης Νοεμβρίου.

Η δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε τηλεφωνικά στις 20-23 Οκτωβρίου μεταξύ 1.704 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, έχει περιθώριο σφάλματος 3,1 ποσοστιαίες μονάδες μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων και +/- 3,2 ποσοστιαίες μονάδες στο πλήρες δείγμα των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων για τις εκλογές των ΗΠΑ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM
Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Διεθνή / Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η ίδρυση του νέου δήμου γύρω από το διαστημικό κέντρο της SpaceX – Φόβοι για ιδιωτικοποίηση δημόσιων χώρων και υπερεξουσίες στον Μασκ
LIFO NEWSROOM