Έκλεψαν οχήματα 1 εκατ. δολαρίων από εργοστάσιο της Ford

Έκλεψαν ολοκαίνουρια αγροτικά από εργοστάσιο αυτοκινητοβιομηχανίας αξίας άνω του 1 εκατ. δολ. Facebook Twitter
Φωτ.: Ford
0

Αυτοκίνητα αξίας σχεδόν 1 εκατ. δολ. έκλεψαν άγνωστοι από εργοστάσιο της Ford.

Οι κλέφτες πήραν ολοκαίνουρια αγροτικά οχήματα τύπου Ford F-150 Raptor κατασκευής του 2022 από το εργοστάσιο του Dearborn στο Μίσιγκαν όπως επιβεβαίωσαν ο υπεύθυνοι στην εφημερίδα Detroit Free Press.

Στις 10 Ιουνίου η εταιρεία κατήγγειλε ότι λείπουν τα οχήματα, αξίας το καθένα 69.905 δολ. είπε ο Bilal Baydoun, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει μερικά από τα οχήματα κατεστραμμένα.

Συγκεκριμένα, εντόπισε 13 οχήματα την περασμένη εβδομάδα, τα περισσότερα από αυτά στο Detroit και μερικά στο Dearborn. 

«Υπήρχαν αποδείξεις ότι είχε καταστραφεί ο φράχτης και σε μερικά από τα οχήματα που ανακτήθηκαν υπήρχαν ζημιές ενώ σε κάποια άλλα είχαν αποσπάσει εξαρτήματα όπως τα λάστιχα» είπε ο εκπρόσωπος.

Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν προχωρήσει σε μία σύλληψη ενώ η έρευνα παραμένει ανοιχτή. Το Ford F-150 Raptor είναι πιο άγριο, πιο ψηλό και πιο ισχυρό από το κλασικό F-150. Το αποκαλούν «off-road αυτοκίνητο-τρόπαιο και πάνω του έχει πολύ φαρδιά φτερά, αναρτήσεις για μεγάλες διαδρομές, μεγάλα ελαστικά και συμπεριφορά υψηλών επιδόσεων ενός αγωνιστικού φορτηγού Baja».  

Η Kelli Felker, εκπρόσωπος της Ford, είπε την Παρασκευή ότι η αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάζεται με την αστυνομία για την διεξαγωγή της έρευνας.
 

Με πληροφορίες του USAToday

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ