No.1

Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια

Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια Facebook Twitter
2

Ταϊλανδός εκατομμυριούχος υποσχέθηκε να δώσει σε όποιον παντρευτεί τη 26χρονη κόρη του 315.000 δολάρια, καθώς επίσης την περιουσία και το μερίδιό της στις οικογενειακές επιχειρήσεις που έχει. 

Ο Άρνον Ρόντθονγκ είπε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού και πως αναζητά κάποιον που θα εργάζεται σκληρά, που θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευτυχισμένη η κόρη του, έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την επιχείρησή του, θα διαφυλάξει και θα διασφαλίσει να συνεχιστεί το έργο του.

Ωστόσο διευκρινίζει πως κανένα άτομο με πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δεν μπορεί να είναι υποψήφιο.

Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια Facebook Twitter
Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια Facebook Twitter

Ο 58χρονος πατέρας έχει φρουτοπαραγωγικές εκτάσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην επαρχία Chophon της νότιας Ταϊλάνδης.

Όπως εξηγεί, ανέλαβε να πάρει τη μοίρα της κόρης του, Καρνσίτα, στα χέρια του και ανέλαβε δράση για αυτό που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον του μέλλοντός της.

Ο Άρνον Ρόντθονγκ δημοσίευσε την «αγγελία» στο Facebook και περισσότεροι από 10.000 άντρες εκδήλωσαν ενδιαφέρον, με φαβορί τον 28χρονο Premyosapon Khongsai που η Καρνσίτας χαρακτήρισε «γλυκούλη».

Ο πατέρας της όμως τον θεώρησε «υπερβολικά όμορφο» και τον απέρριψε γιατί σίγουρα «θα πλήγωνε την καρδιά της κόρης του».

Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια Facebook Twitter

Επίσης αποφάσισε να ακυρώσει τον άτυπο «διαγωνισμό», αλλά υποσχέθηκε όντως να δώσει αυτά τα χρήματα στον άντρα που θα παντρευτεί τελικά την Καρνσίτας. 

Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια Facebook Twitter

Η 26χρονη, που έχε μεγαλύτερα αδέρφια, είπε πως κολακεύτηκε από το έντονο ενδιαφέρον των αντρών μετά την ανάρτηση του πατέρα της, αλλά πρόσθεσε πως ο μελλοντικός της σύντροφος θα δυσκολευτεί να πάρει τα χρήματα επειδή η ίδια θέλει να τα χρησιμοποιήσει για να κάνει πλαστική εγχείριση στην Κορέα. 

«Έμαθα για το ποστ του πατέρα μου όταν μου το έδειξαν φίλοι μου. Εξεπλάγην και μπορώ να δω την αστεία πλευρά όλου αυτού. Ισχύει πως είμαι ακόμη ελεύθερη. Αν χρειαστεί να παντρευτώ κάποιον, θέλω μόνο να είναι ένας εργατικός και καλός άνθρωπος που αγαπάει την οικογένειά του», σχολίασε η Καρνσίτας. 

Διεθνή
2

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν: Η οικογένεια του Στίβεν Χόκινγκ υποστηρίζει ότι οι γυναίκες στη φωτογραφία ήταν φροντίστριές του

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η οικογένεια του Στίβεν Χόκινγκ υποστηρίζει ότι οι γυναίκες στη φωτογραφία ήταν φροντίστριές του

Το όνομα του καθηγητή αναφέρεται περισσότερες από 250 φορές στα εκατομμύρια emails και έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της έρευνας για τον Έπσταϊν
THE LIFO TEAM
ΕΠΣΤΑΙΝ ΤΡΑΜΠ ΕΓΓΡΑΦΑ

Διεθνή / «Θα τα εξετάσουμε ξανά»: Τι περιείχαν τα αρχεία Έπσταϊν για τον Τραμπ που φέρεται να έκρυψαν

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης δημοσιοποίησε στις 30 Ιανουαρίου «περισσότερες από τρία εκατομμύρια σελίδες», από τα αρχεία Έπσταϊν, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση Τραμπ εκπλήρωσε έτσι τη νομική υποχρέωσή της
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ

Διεθνή / Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για «εκστρατεία παραπληροφόρησης» ενόψει των αυριανών συνομιλιών στη Γενεύη

Εκπρόσωποι των δύο χωρών θα συναντηθούν αύριο στη Γενεύη - Ο Τραμπ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως εάν δεν καταλήξουν σε συμφωνία δεν θα διστάσει να επιτεθεί στο Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια