Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια

Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια Facebook Twitter
2

Ταϊλανδός εκατομμυριούχος υποσχέθηκε να δώσει σε όποιον παντρευτεί τη 26χρονη κόρη του 315.000 δολάρια, καθώς επίσης την περιουσία και το μερίδιό της στις οικογενειακές επιχειρήσεις που έχει. 

Ο Άρνον Ρόντθονγκ είπε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού και πως αναζητά κάποιον που θα εργάζεται σκληρά, που θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευτυχισμένη η κόρη του, έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την επιχείρησή του, θα διαφυλάξει και θα διασφαλίσει να συνεχιστεί το έργο του.

Ωστόσο διευκρινίζει πως κανένα άτομο με πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δεν μπορεί να είναι υποψήφιο.

Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια Facebook Twitter
Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια Facebook Twitter

Ο 58χρονος πατέρας έχει φρουτοπαραγωγικές εκτάσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην επαρχία Chophon της νότιας Ταϊλάνδης.

Όπως εξηγεί, ανέλαβε να πάρει τη μοίρα της κόρης του, Καρνσίτα, στα χέρια του και ανέλαβε δράση για αυτό που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον του μέλλοντός της.

Ο Άρνον Ρόντθονγκ δημοσίευσε την «αγγελία» στο Facebook και περισσότεροι από 10.000 άντρες εκδήλωσαν ενδιαφέρον, με φαβορί τον 28χρονο Premyosapon Khongsai που η Καρνσίτας χαρακτήρισε «γλυκούλη».

Ο πατέρας της όμως τον θεώρησε «υπερβολικά όμορφο» και τον απέρριψε γιατί σίγουρα «θα πλήγωνε την καρδιά της κόρης του».

Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια Facebook Twitter

Επίσης αποφάσισε να ακυρώσει τον άτυπο «διαγωνισμό», αλλά υποσχέθηκε όντως να δώσει αυτά τα χρήματα στον άντρα που θα παντρευτεί τελικά την Καρνσίτας. 

Εκατομμυριούχος ψάχνει γαμπρό για τη μοναχοκόρη του και δίνει 300.000 δολάρια Facebook Twitter

Η 26χρονη, που έχε μεγαλύτερα αδέρφια, είπε πως κολακεύτηκε από το έντονο ενδιαφέρον των αντρών μετά την ανάρτηση του πατέρα της, αλλά πρόσθεσε πως ο μελλοντικός της σύντροφος θα δυσκολευτεί να πάρει τα χρήματα επειδή η ίδια θέλει να τα χρησιμοποιήσει για να κάνει πλαστική εγχείριση στην Κορέα. 

«Έμαθα για το ποστ του πατέρα μου όταν μου το έδειξαν φίλοι μου. Εξεπλάγην και μπορώ να δω την αστεία πλευρά όλου αυτού. Ισχύει πως είμαι ακόμη ελεύθερη. Αν χρειαστεί να παντρευτώ κάποιον, θέλω μόνο να είναι ένας εργατικός και καλός άνθρωπος που αγαπάει την οικογένειά του», σχολίασε η Καρνσίτας. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια