«Το είπε. Πιάστε τις από το μ@@@ι» επιμένει ο παρουσιαστής για το χυδαίο σχόλιο του Τραμπ

«Το είπε. Πιάστε τις από το μ@@@ι» επιμένει ο παρουσιαστής για το χυδαίο σχόλιο του Τραμπ Facebook Twitter
Ο Μπίλι Μπους στη συνέντευξη με τον Ντόναλντ Τραμπ
0

«Φυσικά και το είπε. "Πιάστε τις από το μ@@@ι», διαβεβαίωσε ο Μπίλι Μπους για τον Τραμπ σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα New York Times την Κυριακή.

Ο πρώην παρουσιαστής του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC έγραψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως προσπαθεί να αλλάξει την ιστορία, σχολιάζοντας ένα δημοσίευμα κατά το οποίο ο ρεπουμπλικάνος λέει σε συνεργάτες του ότι δεν ήταν η δική του φωνή αυτή που ακούγεται να κάνει ένα χυδαίο σχόλιο καθώς οι δύο άνδρες περίμεναν για να γυρίσουν ένα απόσπασμα της εκπομπής Access Hollywood το 2005.

Η ΝΥΤ έγραψε πως ο πρόεδρος Τραμπ διατείνεται, μιλώντας κατ' ιδίαν σε συνεργάτες του και ρεπουμπλικάνους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός γερουσιαστή, ότι η φωνή στο ηχογραφημένο απόσπασμα δεν είναι η δική του.


Εάν αυτό ισχύει, αναιρεί την αρχική στάση του, αμέσως μετά την αποκάλυψη της κασέτας αυτής, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016. Τότε, ο Τραμπ είχε παραδεχθεί: «Το είπα, έσφαλα, ζητάω συγγνώμη».


Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει ότι δεν έχει μπορέσει να επαληθεύσει το δημοσίευμα των NYT σύμφωνα με το οποίο ο Τραμπ κατ' ιδίαν αφηγείται σε πολιτικούς συμμάχους του μια διαφορετική εκδοχή του γεγονότος.


Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το άρθρο του Μπίλι Μπους. Όμως η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς υποβάθμισε το δημοσίευμα  κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων την 27η Νοεμβρίου.


«Ο πρόεδρος δεν έχει αλλάξει θέση», είχε πει η Σάντερς προσθέτοντας ότι εάν «αμφισβητεί» κάτι ο Τραμπ, αυτό είναι «η ακρίβεια» των ΜΜΕ.


Ο Μπους ακούγεται να γελάει στο ηχογραφημένο απόσπασμα και αφού μεταδόθηκε το επίμαχο βίντεο, έχασε τη δουλειά του παρουσιαστή στην πρωινή εκπομπή Today του NBC. Η αποκάλυψη της ηχογράφησης είχε προκαλέσει αναστάτωση στην εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, που μολαταύτα κέρδισε τις εκλογές.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

KATY PERRY RUBY ROSE ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Διεθνή / Katy Perry: Η αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες της Ruby Rose για σεξουαλική κακοποίηση σε νυχτερινό μαγαζί

Εκπρόσωπος της Perry αρνείται τις κατηγορίες, τις οποίες δημοσίευσε η Rose στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντάς τες «επικίνδυνα και απερίσκεπτα ψέματα»
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: «Ο Πάπας πρέπει να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλά για ζητήματα θεολογίας»

Ο Βανς, ο οποίος είναι καθολικός, άσκησε κριτική στον ποντίφικα για τις τοποθετήσεις του σχετικά με τον πόλεμο, υποστηρίζοντας ότι δεν ανταποκρίνονται στη «σωστή» θεολογική προσέγγιση
THE LIFO TEAM
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου στην ΕΕ προκαλεί καθυστερήσεις έως και τριών ωρών

«Η κατάσταση τις επόμενες εβδομάδες και ιδιαίτερα τους μήνες αιχμής του καλοκαιριού θα είναι απλώς μη διαχειρίσιμη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν απειλεί να αποκλείσει την Ερυθρά Θάλασσα και τον Περσικό Κόλπο αν συνεχιστεί ο αμερικανικός αποκλεισμός

Παρότι η Τεχεράνη δεν διαθέτει ακτογραμμή στην Ερυθρά Θάλασσα, θεωρείται ότι μπορεί να ασκήσει επιρροή στην περιοχή μέσω των συμμάχων της στην Υεμένη, των ανταρτών Χούθι
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΟΛΟΣ ΗΠΑ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Η ιστορική κίνηση που ετοιμάζει ενόψει της επίσκεψής του στις ΗΠΑ

Ο βασιλιάς θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ εν μέσω του έντονου κλίματος ανάμεσα σε Τραμπ και Στάρμερ, και αυξανόμενων επικρίσεων προς τον μονάρχη για την εμπλοκή της οικογένειάς του στην υπόθεση Έπσταϊν
THE LIFO TEAM