«Το είπε. Πιάστε τις από το μ@@@ι» επιμένει ο παρουσιαστής για το χυδαίο σχόλιο του Τραμπ

«Το είπε. Πιάστε τις από το μ@@@ι» επιμένει ο παρουσιαστής για το χυδαίο σχόλιο του Τραμπ Facebook Twitter
Ο Μπίλι Μπους στη συνέντευξη με τον Ντόναλντ Τραμπ
0

«Φυσικά και το είπε. "Πιάστε τις από το μ@@@ι», διαβεβαίωσε ο Μπίλι Μπους για τον Τραμπ σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα New York Times την Κυριακή.

Ο πρώην παρουσιαστής του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC έγραψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως προσπαθεί να αλλάξει την ιστορία, σχολιάζοντας ένα δημοσίευμα κατά το οποίο ο ρεπουμπλικάνος λέει σε συνεργάτες του ότι δεν ήταν η δική του φωνή αυτή που ακούγεται να κάνει ένα χυδαίο σχόλιο καθώς οι δύο άνδρες περίμεναν για να γυρίσουν ένα απόσπασμα της εκπομπής Access Hollywood το 2005.

Η ΝΥΤ έγραψε πως ο πρόεδρος Τραμπ διατείνεται, μιλώντας κατ' ιδίαν σε συνεργάτες του και ρεπουμπλικάνους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός γερουσιαστή, ότι η φωνή στο ηχογραφημένο απόσπασμα δεν είναι η δική του.


Εάν αυτό ισχύει, αναιρεί την αρχική στάση του, αμέσως μετά την αποκάλυψη της κασέτας αυτής, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016. Τότε, ο Τραμπ είχε παραδεχθεί: «Το είπα, έσφαλα, ζητάω συγγνώμη».


Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει ότι δεν έχει μπορέσει να επαληθεύσει το δημοσίευμα των NYT σύμφωνα με το οποίο ο Τραμπ κατ' ιδίαν αφηγείται σε πολιτικούς συμμάχους του μια διαφορετική εκδοχή του γεγονότος.


Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το άρθρο του Μπίλι Μπους. Όμως η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς υποβάθμισε το δημοσίευμα  κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων την 27η Νοεμβρίου.


«Ο πρόεδρος δεν έχει αλλάξει θέση», είχε πει η Σάντερς προσθέτοντας ότι εάν «αμφισβητεί» κάτι ο Τραμπ, αυτό είναι «η ακρίβεια» των ΜΜΕ.


Ο Μπους ακούγεται να γελάει στο ηχογραφημένο απόσπασμα και αφού μεταδόθηκε το επίμαχο βίντεο, έχασε τη δουλειά του παρουσιαστή στην πρωινή εκπομπή Today του NBC. Η αποκάλυψη της ηχογράφησης είχε προκαλέσει αναστάτωση στην εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, που μολαταύτα κέρδισε τις εκλογές.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΟΥΔΑΝ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Διεθνή / Οι ξεχασμένοι φύλακες των πυραμίδων του Σουδάν: Πώς ο πόλεμος άδειασε τη Μερόη

Κάποτε ήταν από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Σουδάν - Σήμερα, μέσα στον πόλεμο, οι πυραμίδες της Μερόης στέκουν σχεδόν έρημες, με ελάχιστους ανθρώπους να παλεύουν να διατηρήσουν ζωντανή μια ιστορία 2.400 ετών.
THE LIFO TEAM
ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη χάνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε επίσης ότι έως το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση, το οποίο θα περιλαμβάνει φιλόδοξο πανευρωπαϊκό στόχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM