«Το είπε. Πιάστε τις από το μ@@@ι» επιμένει ο παρουσιαστής για το χυδαίο σχόλιο του Τραμπ

«Το είπε. Πιάστε τις από το μ@@@ι» επιμένει ο παρουσιαστής για το χυδαίο σχόλιο του Τραμπ Facebook Twitter
Ο Μπίλι Μπους στη συνέντευξη με τον Ντόναλντ Τραμπ
0

«Φυσικά και το είπε. "Πιάστε τις από το μ@@@ι», διαβεβαίωσε ο Μπίλι Μπους για τον Τραμπ σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα New York Times την Κυριακή.

Ο πρώην παρουσιαστής του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC έγραψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως προσπαθεί να αλλάξει την ιστορία, σχολιάζοντας ένα δημοσίευμα κατά το οποίο ο ρεπουμπλικάνος λέει σε συνεργάτες του ότι δεν ήταν η δική του φωνή αυτή που ακούγεται να κάνει ένα χυδαίο σχόλιο καθώς οι δύο άνδρες περίμεναν για να γυρίσουν ένα απόσπασμα της εκπομπής Access Hollywood το 2005.

Η ΝΥΤ έγραψε πως ο πρόεδρος Τραμπ διατείνεται, μιλώντας κατ' ιδίαν σε συνεργάτες του και ρεπουμπλικάνους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός γερουσιαστή, ότι η φωνή στο ηχογραφημένο απόσπασμα δεν είναι η δική του.


Εάν αυτό ισχύει, αναιρεί την αρχική στάση του, αμέσως μετά την αποκάλυψη της κασέτας αυτής, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016. Τότε, ο Τραμπ είχε παραδεχθεί: «Το είπα, έσφαλα, ζητάω συγγνώμη».


Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει ότι δεν έχει μπορέσει να επαληθεύσει το δημοσίευμα των NYT σύμφωνα με το οποίο ο Τραμπ κατ' ιδίαν αφηγείται σε πολιτικούς συμμάχους του μια διαφορετική εκδοχή του γεγονότος.


Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το άρθρο του Μπίλι Μπους. Όμως η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς υποβάθμισε το δημοσίευμα  κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων την 27η Νοεμβρίου.


«Ο πρόεδρος δεν έχει αλλάξει θέση», είχε πει η Σάντερς προσθέτοντας ότι εάν «αμφισβητεί» κάτι ο Τραμπ, αυτό είναι «η ακρίβεια» των ΜΜΕ.


Ο Μπους ακούγεται να γελάει στο ηχογραφημένο απόσπασμα και αφού μεταδόθηκε το επίμαχο βίντεο, έχασε τη δουλειά του παρουσιαστή στην πρωινή εκπομπή Today του NBC. Η αποκάλυψη της ηχογράφησης είχε προκαλέσει αναστάτωση στην εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, που μολαταύτα κέρδισε τις εκλογές.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM
Οι απεσταλμένοι του Τραμπ συναντιώνται σήμερα με τον Πούτιν - Ποιες οι προσδοκίες της κάθε πλευράς

Διεθνή / Οι απεσταλμένοι του Τραμπ θα συναντηθούν σήμερα με τον Πούτιν - Ποιες οι προσδοκίες της κάθε πλευράς

Η σημερινή συνάντηση διεξάγεται έπειτα από δύο ημέρες διαπραγματεύσεων στη Φλόριντα μεταξύ Ουκρανών και Αμερικανών αξιωματούχων, με στόχο τη βελτίωση του αμερικανικού ειρηνευτικού σχεδίου, το οποίο είχε θεωρηθεί ευνοϊκό προς τη Ρωσία
LIFO NEWSROOM