Εικονική Εβδομάδα Μόδας με καλεσμένες τις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Γκουίνεθ Πάλτροου

Εικονική Εβδομάδα Μόδας 2021 με καλεσμένες τις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Γκουίνεθ Πάλτροου Facebook Twitter
EPA
0

Την εικονική Εβδομάδα Μόδας με καλεσμένες τις ηθοποιούς, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Γκουίνεθ Πάλτροου θα φιλοξενήσει το Πανεπιστήμιο Μπράουν στις ΗΠΑ.

Οι σχεδιαστές ενδυμάτων Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ και Ολιβιέ Ρουστέν και υποδημάτων Στιβ Μάντεν και Κένεθ Κολ θα είναι επίσης μεταξύ των ομιλητών μαζί με κορυφαία στελέχη οίκων μόδας. Το πρόγραμμα 22 ημερών, από τις 6 έως τις 24 Μαρτίου 2021, είναι δωρεάν και ανοιχτό για μαθητές και λάτρεις της μόδας απ’ όλο τον κόσμο.

Η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ θα επικεντρωθεί στον τρόπο διαχείρισης βιώσιμων επιχειρήσεων με ηθικά πρότυπα. Ο Ολιβιέ Ρουστέν, διευθυντής δημιουργικού του Balmain, θα μοιραστεί το όραμά του για τη μόδα σε μια ψηφιακή γενιά.

Η Φραντσέσκα Μπελετίνι, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Yves Saint Laurent, θα μιλήσει για την εμπειρία της εργασίας σε εξέχοντες πολυτελείς οίκους, όπως Prada, Gucci, Helmut Lang και Bottega Veneta. Η Γκουίνεθ Πάλτροου θα αναφερθεί στα ψηφιακά μέσα lifestyle και ευεξίας και τη διαχείριση μιας ακμάζουσας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου.

«Είναι υπέροχο να είσαι γνωστός για τα παπούτσια σου, αλλά είναι καλύτερο να αναγνωρίζεσαι για την ψυχή σου» έχει πει ο Κένεθ Κολ, ο οποίος θα αναφερθεί στη δράση του σε κοινωνικά ζητήματα όπως το AIDS, η έλλειψη στέγης, ο έλεγχος όπλων, η ψυχική υγεία και η άμβλωση.

Στη Εβδομάδα Μόδας του Μπράουν περιλαμβάνονται ακόμη συζητήσεις με βραβευμένους σχεδιαστές κοστουμιών που διαμορφώνουν τη μόδα στον κινηματογράφο και με συντάκτες περιοδικών που θα μιλήσουν για το μέλλον της δημοσιογραφίας μόδας.

Η Λίζα Κορτές υποψήφια για Όσκαρ σκηνοθέτης και παραγωγός, θα προβάλλει τη νέα της ταινία «Το Remix: Hip Hop x Fashion» και θα ακολουθήσει συζήτηση. Συνολικά 26 φοιτητές σχεδίου μόδας τόσο από το Πανεπιστήμιο Μπράουν όσο και από τη Σχολή Σχεδίου Μόδας του Ρόουντ Άιλαντ θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους, μία ειδική έκδοση και διαφημιστική καμπάνια.

«Θέλαμε να κάνουμε την Εβδομάδα Μόδας του Μπράουν μεγαλύτερη από ποτέ για να διαδώσουμε την πολύ αναγκαία έμπνευση στους σπουδαστές, δεδομένης της ιδιαίτερης απομόνωσης που όλοι βίωσαν - και η βιομηχανία της μόδας απάντησε με εντυπωσιακές συμμετοχές» δήλωσε η Σάσα Πίντο, πρόεδρος της φοιτητικής οργάνωσης Fashion@Brown.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM