Δυστύχημα στη Ρουμανία: Βίντεο μέσα από το λεωφορείο - «Ανάσες πάρε»

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Βίντεο μέσα από το λεωφορείο - «Ανάσες πάρε» Facebook Twitter
0

Τα λεπτά που διαδέχτηκαν τη σφοδρή πρόσκρουση τουριστικού λεωφορείου σε σιδερένια δοκό στο κέντρο του Βουκουρεστίου, καταγράφει βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στις εικόνες φαίνεται ένας νεαρός μέσα στο λεωφορείο να βοηθά γονατιστός έναν τραυματία λέγοντάς του να πάρει ανάσες, ενώ ένας άλλος επιβάτης ακούγεται να λέει «δεν μπορούν να τον βγάλουν».

Το λεωφορείο προσέκρουσε σε αψίδα σήμανσης ύψους οχημάτων, σε δρόμο που θεωρείται «καρμανιόλα» ενώ προπορευόταν δεύτερο τουριστικό λεωφορείο του ίδιου γραφείου. Όπως υποστηρίζουν επιβάτες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός κινείτο με χαμηλή ταχύτητα. «Δεν έτρεχε, έκανε στάσεις ανά δύο ώρες» λέει επιβάτης.

«Ο οδηγός, αλλοδαπός υπήκοος, έκανε αλκοτέστ και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Θα εξεταστεί επίσης για χρήση ναρκωτικών» δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Βουκουρεστίου, Bogdan Berechet. 

Οι 24 από τους 47 επιβάτες είναι από τη Λάρισα, οι 17 από τη Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι από τον Βόλο, απ’ όπου ξεκίνησε το λεωφορείο για την Ρουμανία. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να έχουν επαναπατρισθεί 18 άτομα. Από τους υπόλοιπους, 16 παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ 12 βρίσκονται στο ξενοδοχείο, στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών. Από τους νοσηλευόμενους, πλέον δεν βρίσκεται κανένας σε καταστολή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΕΣΗΓΡΑΦΟ

Διεθνή / Ιράν: Κάλεσμα για ανθρώπινες αλυσίδες γύρω από τις ενεργειακές εγκαταστάσεις, καθώς πλησιάζει η προθεσμία Τραμ

Η Τεχεράνη καλεί πολίτες να «προστατεύσουν» ενεργειακές εγκαταστάσεις, ενώ ο πρόεδρος Πεζεσκιάν δηλώνει ότι 14 εκατομμύρια είναι έτοιμοι να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM