Δύο σιαμαίες περιγράφουν τη ζωή τους: «Εγώ είμαι ασέξουαλ, αλλά η αδερφή μου έχει φίλο»

Δύο σιαμαίες περιγράφουν την καθημερινότητά τους: «Εγώ είμαι ασέξουαλ, αλλά η αδερφή μου έχει φίλο» Facebook Twitter
0

Για τη ζωή, αλλά και τη σχέση της μίας από τις δύο, μίλησαν σε Q&A στο  ΥouTube οι σιαμαίες Κάρμεν και Λουπίτα. 

Η Κάρμεν και η Λουπίτα Αντράντε είναι ενωμένες στο στήθος. Έχουν δύο χέρια η καθεμία, δύο καρδιές, δύο στομάχια, αλλά μοιράζονται δύο πόδια μαζί, με την Κάρμεν να ελέγχει το δεξί και τη Λουπίτα το αριστερό πόδι, ένα πεπτικό και ένα αναπαραγωγικό σύστημα.

H ανατομία, ωστόσο, δε στάθηκε εμπόδιο για την Κάρμεν να αναζητήσει μια σχέση. Σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως βγαίνει με ένα νεαρό, τον Νταν, τον οποίο γνώρισε στη online εφαρμογή γνωριμιών Hinge - και με τον οποίο εξακολουθούν να είναι μαζί, βάσει των αναρτήσεών της στο Instagram. 

Αρχικά, παραδέχεται η Κάρμεν, «ήταν αρκετά αμήχανα», δεδομένου του ότι η Λουπίτα είχε δηλώσει «ασέξουαλ και αρομαντική». 

«Προφανώς εγώ θα ήμουν διαφανής στα πάντα. Ήταν μια διαδικασία όπου όλοι μας μαθαίναμε. Είχαμε μία συζήτηση για τα όρια, ποια θα ήταν εντάξει και ποια όχι» εξηγεί η Κάρμεν. 

Η Κάρμεν αστειεύεται πως η Λουπίτα δεν είναι καλή «κολλητή», αλλά η Λουπίτα αντιτείνει πως «κάνει πλάκα» στην Κάρμεν και τον Νταν. 

Στη συνέντευξη, η Κάρμεν παραδέχεται πως δεν έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον Νταν και η σχέση τους είναι περισσότερο σαν μια στενή φιλία. Και προσθέτει πως, καθώς είναι μόλις 21 χρόνων, δε σκέφτεται το γάμο προσώρας. «Θα ενδιαφερόμουν περισσότερο για ένα σύντροφο ζωής παρά για έναν γάμο» λέει η ίδια. 

Γεννημένες στο Μεξικό και μεγαλωμένες στο Κονέκτικατ, οι σιαμαίες αδερφές έχουν εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. 

Όπως έχουν αναφέρει σε συνεντεύξεις τους, έχουν «φετιχοποιηθεί» από τα εννιά τους χρόνια, με τους ανθρώπους να αγνοούν πολλά και να φαντάζονται περισσότερα για τη ζωή τους. 

«Το νούμερο ένα είναι πώς είναι να είσαι σιαμαία, και το άλλο πράγμα είναι η ιδέα των ανθρώπων πως κάνουν σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα» εξηγεί η Κάρμεν. 

Η Κάρμεν σπουδάζει, η Λουπίτα μόλις παράτησε τις σπουδές της. Όπως λένε, τους πήρε πάρα πολύ, «για την ακρίβεια 17 χρόνια» να μάθουν να συντονίζουν τα κοινά τους πόδια και να βρουν βηματισμό. Και οι δύο είναι ιδιαίτερα δραστήριες στα social media. 

Με πληροφορίες από NY Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM