Dua Lipa: Ο πατέρας της «προσπαθούσε να της κλείσει εμφάνιση» στο Μουντιάλ εν αγνοία της

 Dua Lipa σε ηλιοβασίλεμα Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Όταν η Dua Lipa διέψευσε τις φήμες ότι θα τραγουδήσει στο Μουντιάλ του Κατάρ, χειροκροτήθηκε από τους φαν της.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές εικασίες ότι θα εμφανιστώ στην τελετή έναρξης του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ. Δεν θα εμφανιστώ και ούτε έχω εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για να εμφανιστώ», είχε γράψει η τραγουδίστρια, αρνούμενη οποιαδήποτε συμμετοχή της στο Μουντιάλ της χώρας, η οποία κατηγορείται για κακομεταχείριση των μεταναστών εργατών και την ποινικοποίηση των σχέσεων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Μπορεί η ίδια να διέψευσε τις συζητήσεις, ωστόσο, email αποκαλύπτουν ότι ο πατέρας της με τους αξιωματούχους του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προτάθηκε να βοηθήσει στη διοργάνωση της τελετής έναρξης.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι ο Dukagjin Lipa, ο οποίος διευθύνει το πρακτορείο επικοινωνίας Republika και εκπροσωπεί την κόρη του, προσφέρθηκε να φέρει σε επαφή τους διοργανωτές με τους μουσικούς.

Τα έγγραφα, που είδε η Daily Mail, ο πατέρας της Dua Lipa προσέγγισε για πρώτη φορά τον φορέα διοργάνωσης του Μουντιάλ 2022, πριν από δύο χρόνια.

Στα μηνύματα, ο Dukagjin Lipa αναφέρει ότι εκπροσωπεί την κόρη του, υπερηφανευόμενος για την επιτυχία της, ενώ μιλά για σχέσεις του με άλλους καλλιτέχνες που σαρώνουν, όπως ο Calvin Harris, η Miley Cyrus, και η Camila Cabello.

Στο αρχικό του email στις 9 Μαρτίου 2020 έγραψε: «Εκπροσωπώ την κόρη μου, την καλλιτέχνιδα Dua Lipa, και είμαι πρόθυμος να συζητήσω με την Ανώτατη Επιτροπή τα σχέδια για τις εμφανίσεις καλλιτεχνών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022».

Τον Ιανουάριο του 2021, έγραψε: «Ήθελα απλώς να δώσω συνέχεια στο προηγούμενο email μου και αναρωτιόμουν αν θα ήταν δυνατόν να συζητήσουμε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύψει όπου μπορούμε να βοηθήσουμε;
Πρόσφατα μεταδώσαμε live εμφάνιση με κομμάτια από το νέο άλμπουμ της Dua καθώς και εμφανίσεις άλλων καλλιτεχνών, η οποία είχε 5 εκατομμύρια θεατές και ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως για εκδήλωση σε live-stream». 

«Η Dua Lipa δεν είχε ιδέα»

Σε δήλωσή του ο πατέρας της Dua Lipa εξήγησε ότι εκείνος αντάλλαζε email, με την κόρη του να μην συμμετέχει, ούτε να έχει γνώση του θέματος.

Σε δήλωσή του, σύμφωνα με την Daily Mail, ανέφερε: «Το 2020 είχα αρκετές ανταλλαγές email με την ομάδα μάρκετινγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ υπό την ιδιότητα ως διοργανωτής φεστιβάλ.

Η Dua δεν συμμετείχε ούτε γνώριζε αυτές τις ανταλλαγές ή οποιεσδήποτε άλλες συνομιλίες. Όταν συστήθηκα, τους έδωσα το πλήρες ιστορικό μου, το οποίο περιελάμβανε την εκπροσώπηση της Dua. Διευκρίνισα όμως ότι δεν τους μιλούσα με σκοπό να την έχω κατά νου και το ξεκαθάρισα αυτό όταν με ρώτησαν αν οι ερωτήσεις μου αφορούσαν την Dua.

Αυτό συνέβη στις αρχές του 2021, σε μια εποχή κατά την οποία το Κατάρ είχε δώσει αρκετές υποσχέσεις (από τότε που κέρδισε το συμβόλαιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο) να μεταρρυθμίσει την εργατική νομοθεσία του και να επανορθώσει το ιστορικό του για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Καθώς η συζήτηση προχωρούσε και το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησίαζε, έγινε σαφές ότι αυτές οι υποσχέσεις δεν επρόκειτο να τηρηθούν, οπότε σταμάτησα να τους μιλάω. 

Έκτοτε με έχουν πλησιάσει αρκετοί άνθρωποι που συνδέονται με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στους οποίους ξεκαθάρισα ότι η Dua ΔΕΝ θα εμπλεκόταν μαζί τους».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ