No.1

Διακοπή του Φιορεντίνα - Ίντερ: Κατέρρευσε ο Εντοάρντο Μποβέ

Διακοπή του Φιορεντίνα - Ίντερ: Κατέρρευσε ο Εντοάρντο Μποβέ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο αγώνας ανάμεσα στη Φιορεντίνα και στην Ίντερ, διακόπηκε στο 16ο λεπτό, όταν ο Εντοάρντο Μποβέ έπεσε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο 22χρονος βρέθηκε στο γρασίδι και άρχισε να συσπάται, με τους παίκτες να σπεύδουν κοντά του, τρομαγμένοι. Προσπάθησαν να τον βοηθήσουν και κυρίως να αποτρέψουν τη γλώσσα του να γυρίσει.

Οι πρώτες βοήθειες έφτασαν αμέσως κοντά του και ο ποδοσφαιριστής διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» το κλίμα είναι ιδιαίτερα έντονο. Οι παίκτες των δύο ομάδων ξεσπούν σε κλάματα, ενώ με την αποχώρηση του Ιταλού μέσου, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε σε όλους να κινηθούν προς τα αποδυτήρια. Αργότερα αποφάσισε την οριστική διακοπή. Ο αγώνας θα συνεχιστεί άλλη ημέρα. 

Φίλαθλοι και παράγοντες έχουν μείνει «παγωμένοι» και αναμένουν να μάθουν νεότερα για την υγεία του Ιταλού Μποβέ. Τα κλάματα των παικτών μετά την κατάρρευση του 22χρονου, είναι εκείνο που ανησυχεί περισσότερο, σχετικά με την υγεία του.

Διεθνή
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Διεθνή / Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Mέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έπσταϊν ενδέχεται να έβλεπε τη χώρα ως ασφαλές καταφύγιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM