Δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και τη... φύσηξε από τη μύτη

Δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και τη... φύσηξε από τη μύτη Facebook Twitter
0

Ο 28χρονος Ντάρκο Σαντζερμάνο,από τη Νάπολη δέχτηκε μια αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των  εορτασμών της Πρωτοχρονιάς.

Η σφαίρα πέρασε πίσω από το δεξί του μάτι και να σφηνώθηκε  στο ρουθούνι του, αλλά ως εκ θαύματος δεν έκανε ουδεμία σοβαρή ζημιά.Ο νεαρός κατάφερε να τη βγάλει με ένα απλό φύσημα της μύτης του πριν επέμβουν οι γιατροί οι οποίοι λένε ότι θα .αναρρώσει πλήρως, ενώ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με λέιζερ για να αποκατασταθεί η ζημιά στον  αμφιβληστροειδή του δεξιού ματιού του.

Πηγή:www.news247.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Διεθνή / Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Η Σουηδία έχει θεωρηθεί για δεκαετίες παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ισότητα των φύλων και υπερηφανεύεται για την ελευθερία έκφρασης, ωστόσο, τα στοιχεία για τις γυναίκες πολιτικούς δείχνουν μια διαφορετική εικόνα
LIFO NEWSROOM