Απίστευτες εξηγήσεις δίνει αξιωματούχος στην Κένυα που ρωτήθηκε για τα αρσενικά λιοντάρια που απαθανατίστηκαν να ερωτοτροπούν σε πάρκο άγριας ζωής.

 

Οι φωτογραφίες έγιναν viral την περασμένη εβδομάδα και οι περισσότεροι τις αντιμετώπισαν με χιούμορ καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο έχει συμβεί και επιπλέον εξηγείται επιστημονικά η συμπεριφορά αυτή.

 

Όμως στην Κένυα φαίνεται πως το πήραν πολύ προσωπικά και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το εξηγήσουν, ακόμη και με γελοίους, ακραία ομοφοβικούς ισχυρισμούς.

 

Ο Ezekial Mutua, είναι αξιωματούχος και μέλος της τοπικού συμβουλίου για ζητήματα ηθικής στα μίντια - κάτι σαν το δικό μας ΕΣΡ.

 

Και δεν ντράπηκε καθόλου να δηλώσει δημοσίως μεταξύ άλλων πως πρέπει να χωρίσουν τα δύο λιοντάρια γιατί κινδυνεύει όλο το είδος.

 

Θέλει επίσης να γίνει επιστημονική εξέταση στα ζώα και να βρεθεί τι προκάλεσε αυτή την «ανώμαλη συμπεριφορά».

 

Στη συνέχεια υποστήριξε πως έχει κάποιες εξηγήσεις...

 

Μια από αυτές είναι πως κάποιο γκέι ζευγάρι ανδρών έκανε σεξ στο πάρκο και τα λιοντάρια τους είδαν και αντέγραψαν τη συμπεριφορά. Η δεύτερη εξήγηση είναι πως τα ζώα είναι δαιμονισμένα. Συγκεκριμένα είπε πως δαίμονες που κυριεύουν τους ομοφυλόφιλους κάπως κατάφεραν να εξουσιάσουν και τα άγρια ζώα.

 

Σημειώνεται πως βιολόγοι ισχυρίζονται πως έχον καταγράφει αντίστοιχα περιστατικά σε πάνω από 1.500 διαφορετικά είδη και στο ένα τρίτο των περιπτώσεων αυτών υπάρχουν αξιόπιστες αποδείξεις για την πράξη.

 

Και επειδή όλα τα παραπάνω ηχούν απίστευτα, οι ισχυρισμοί υπάρχουν καταγεγραμμένοι και σε ηχητικό ντοκουμέντο: